Ο Γ.Ανδριανός για το νέο κτίριο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Κρανιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Γ.Ανδριανός για το νέο κτίριο του Πυροσβεστικού κλιμακίου Κρανιδίου

Ιούλιος 06, 2012 - 17:50

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα οι νέες αυτές εγκαταστάσεις του πυροσβεστικού κλιμακίου του Κρανιδίου να είναι τυχερές για τους Πυροσβέστες και ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή. Και βεβαίως, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους δωρητές, χάρη στους οποίους καλύπτεται ένα από τα  κενά τα οποία είχα με παρεμβάσεις μου επισημάνει κατά την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο στους αρμόδιους υπουργούς.
Πολλά ακόμα απομένουν ώστε η καθημερινή υπεράνθρωπη προσπάθεια των ανθρώπων του Πυροσβεστικού Σώματος, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, να έχει την αρμόζουσα και απαραίτητη υλική και θεσμική στήριξη. Αυτό που χρειάζεται να γίνει αντιληπτό είναι πως η ασφάλεια των πολιτών, η προστασία του φυσικού πλούτου και των ιδιοκτησιών που με μόχθο δημιουργήθηκαν είναι η πρώτη, η απόλυτη προϋπόθεση για κάθε αισιόδοξη σκέψη για το μέλλον.
Πιστεύω ότι η νέα κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την ανάγκη ουσιαστικής ενίσχυσης τόσο του Πυροσβεστικού Σώματος όσο και των Σωμάτων Ασφαλείας γενικότερα και, σε ό,τι με αφορά, θα συνεχίσω να αναδεικνύω στην κεντρική πολιτική σκηνή με την ίδια επιμονή τα υπαρκτά προβλήματα, τα κενά και τις ελλείψεις και να ζητώ τις αρμόζουσες κάθε φορά λύσεις.
Για μια ακόμη φορά καλή αρχή στις νέες εγκαταστάσεις, με ασφάλεια για όλα τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.