Η Ρω, η Τω και τα άλλα τα νησιά

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Ρω, η Τω και τα άλλα τα νησιά

Δεκέμβριος 06, 2016 - 18:48

φωτογραφία eurokinissi-Γιώργος Κονταρίνης

Αν δεν το 'χεις με την τεχνολογία, άσ' το, μην το ζορίζεις. Αν δεν το 'χεις με το Τ9, όλο και κάποιος θα σε βοηθήσει να το ξεφορτωθείς. Αν δεν το 'χεις με τα κοινωνικά δίκτυα, κάτσε στη γωνιά σου.

Αν είσαι Έλληνας βουλευτής και δεν το 'χεις με τη γεωγραφία, κάτσε ξεστραβώσου!

Η Αυλωνίτου, βουλευτής των ΑΝΕΛ, μαζί με τα άλλα παλικάρια βουλευτές του Καμμένου, εννιά τον αριθμό, πάτησαν την ακριτική Ρω. Αν δεν σε πάει, όμως, η τεχνολογία, τι να το κάνεις... Δύο φορές σε δύο αναρτήσεις η κυρία Αυλωνίτου ανακοίνωσε ότι πάτησε τη νήσο Τω και ότι κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της... Τω.

Μετά την αλήστου μνήμης γκάφα του Αλέξη για τα... δύο νησιά μας, τη Λέσβο και τη Μυτιλήνη, η κυρία Αυλωνίτου ξεσήκωσε με τις δύο αναρτήσεις της σάλο στο Twitter και πανηγύρι τρολιάς: «Μάλλον περάσανε την ακριτική Ρω και βρέθηκαν δυο γράμματα πιο κει. Στην ακριτική Τω», έγραψε κάποιος, «Το άλλο με τον ΤΩΤΩ το ξέρετε;», έγραψε άλλος χρήστης.

Μακράν το καλύτερο, το τιτίβισμα του χρήστη Π. Αθανασόπουλου: «Καθησυχαστικές δηλώσεις Ερντογάν: Δεν διεκδικούμε τη νήσο Τω».

Τα λάθη ανθρώπινα, αλλά, βρε παιδιά, βουλευτές είστε, πότε θα το καταλάβετε; Βέβαια, από την Αυλωνίτου που δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ... αναβάθμισε και έσωσε το χρεοκοπημένο ΔΝΤ, δεν περιμένουμε και τίποτα καλύτερο, αλλά λέμε τώρα!