Ο Μάγκας και ο Μπούλης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Μάγκας και ο Μπούλης

Δεκέμβριος 14, 2016 - 12:14

Δεν ξέρω σε ποιο άλλο κράτος του κόσμου ο Πρωθυπουργός αποκαλεί τον κυβερνητικό του εταίρο «μπούλη», αλλά έγινε και αυτό!

Ο Τσίπρας στη Νίσυρο απ' όπου έκανε -κάτι που μοιάζει με- προεκλογικές εξαγγελίες αλλά όχι ακριβώς, αναπόλησε τον καιρό που είχε το μαλλί ανέμελο και ακούρευτο και ως φοιτητής είχε κάνει τις διακοπές του εκεί «με σκηνή και σλίπινγκ μπαγκ» και πως είχε τότε συναντήσει τον «δεξιό πολιτευτή Πάνο Καμμένο» σε ένα τοπικό πανηγύρι.

Εγώ ήμουν από τότε στην Αριστερά και σε θεωρούσα "μπούλη"

είπε ο Πρωθυπουργός προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Πας μη αριστερός, μπούλης, δηλαδή.

Οι χαρακτηρισμοί δίνουν και παίρνουν πάντως. Κάτι ο Μίκης που είπε «μάγκα» τον Τσίπρα, κάτι ο Τσίπρας που θυμήθηκε ότι θεωρούσε «μπούλη» τον Καμμένο, θα μας διαβάζουν έξω και θα λένε ότι... αγαπιόμαστε τα μάλα σε αυτή τη χώρα!

Δεν ξέρουμε πότε ακριβώς σταμάτησε ο Αλέξης να θεωρεί τον «από τότε» δεξιό πολιτικό Πάνο Καμμένο «μπούλη». Ίσως από τη... σθεναρή του στάση όταν πετάχτηκε να υπερασπιστεί τον Ιερώνυμο απέναντι στην κυβέρνηση με εκείνο το «πείτε μου να την ρίξω την κυβέρνηση και θα το κάνω». Ή μπορεί και εκείνο το καλοκαίρι, μόνο και μόνο επειδή τόλμησε ο δεξιός πολιτευτής να επισκεφθεί τη Νίσυρο όταν το σινάφι του έτρεχε στη Μύκονο.

Και κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή, Μάγκας και Μπούλης να κυβερνούν μαζί...