Δεν άντεξε η «μαύρη χήρα» και λιποθύμησε (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεν άντεξε η «μαύρη χήρα» και λιποθύμησε (βίντεο)

Δεκέμβριος 14, 2016 - 19:36

Κάτι παραπάνω από επεισοδιακή είναι η όγδοη ημέρα της δίκης της 39χρονης Δήμητρας Βούλγαρη στο Δικαστικό Μέγαρο Τρίπολης.

Μετά την τελευταία διακοπή και μετά την αποχώρηση των συνηγόρων υπεράσπισης της κατηγορουμένης, η πρόεδρος κήρυξε τη συνέχιση της δίκης, με την πρόεδρο να ζητεί τη βίαιη προσαγωγή των μαρτύρων.

Η κατηγορουμένη ζήτησε και έλαβε τον λόγο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «δεν είχατε το δικαίωμα να αποβάλετε τους συνηγόρους μου χωρίς να ερωτηθώ και επίσης μου ορίσατε άλλους δικηγόρους για τους οποίους δεν με ρωτήσατε».

Οι δικηγόροι δεν είναι αποδεκτοί γιατί δεν γνωρίζουν τη δικογραφία μιας τέτοιας σημαντικής δίκης. Ακόμα οι συνήγοροι δεν γνωρίζουν την υπόθεση και δεν τους εμπιστεύομαι.

Για ακόμα μία φορά ζήτησε να επιστρέψουν οι δικηγόροι της οι οποίοι παρακολουθούν την υπόθεση 16 μήνες.

Οι δικηγόροι μου είναι η φωνή μου και όσα θέλω να πω και δεν μπόρεσα να πω έως τώρα

Η πρόεδρος, όμως, παρά τα λεγόμενα της κατηγορουμένης, έδειξε ότι είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τη δίκη και έτσι κάλεσε τον μάρτυρα «κλειδί» στο σπίτι του οποίου βρέθηκε νεκρός ο άτυχος ναυτικός.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η κατηγορούμενη Δ. Βούλγαρη φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε, πέφτοντας στο πάτωμα.

Κατόπιν, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο.

Περίπου στις 16:30 η πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η δίκη θα συνεχιστεί κανονικά, ενώ κατηγόρησε τη Δήμητρα Βούλγαρη για δήθεν λιποθυμία η οποία ισοδυναμεί με εκούσια αποχώρησή της από τη δίκη. Στο εδώλιο, ύστερα από όλα αυτά, κάθισε ως μάρτυρας ο φίλος του θύματος, η κατάθεση του οποίου αναμένεται να φωτίσει την υπόθεση.

http://www.arcadiaportal.gr/news/den-antexe-i-mayri-hira-kai-lipothymise...

ArcadiaPortal.gr H «μαύρη χήρα» και λιποθύμησε στη δίκη