Γ.Μανιάτης:Οι αγρότες της Αργολίδας δεν κοροϊδεύονται πια

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ.Μανιάτης:Οι αγρότες της Αργολίδας δεν κοροϊδεύονται πια

Ιανουάριος 11, 2017 - 17:48

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Προ ημερησίας για τους αγρότες ζητά η Φώφη Γεννηματά

Με αφορμή την κατάθεση επιστολής της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φ. Γεννηματά, προς τον Πρόεδρο της Βουλής για διεξαγωγή προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΓΟ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ»

«Μετά το χιόνι και τον παγετό που δοκιμάζουν τους αγρότες της Αργολίδας, μόνιμα παγώνουν από τις αρχές του 2017 και τα εισοδήματά τους με τα χαράτσια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Αύξηση της τιμής των καυσίμων κατά 24%, αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών σε 21%, αύξηση της φορολογίας από 13% σε 22% - 45%, αύξηση προκαταβολής φόρου από 75% σε 100%, φορολόγηση των επιδοτήσεων, καταβολή της αναδρομικής αύξησης των ασφαλίστρων του 2016, καθυστέρηση των εκτιμήσεων και αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ.

Πάγος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μέχρι  το 2020 στα εισοδήματα των αγροτών.

Οι αγρότες όμως θυμούνται τον κ. Τσίπρα στο Θεσσαλικό κάμπο, ανεβασμένο στην καρότσα του αγροτικού, να τάζει ψέματα και ανύπαρκτους παραδείσους. Τώρα κρύβεται και σιωπά.

Οι αγρότες της Αργολίδας δεν κοροϊδεύονται πια. Στις επόμενες εκλογές θα τιμωρήσουν τόσο τον κ. Τσίπρα, όσο και τους εκπροσώπους του. Η πολιτική εξαπάτηση των αγροτών της Αργολίδας έχει πια τελειώσει».

Δείτε εδώ την επιστολή της Φώφης Γεννηματά.