Συναδινός-Γκιόλας κοντά στην Εθνική Παίδων

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συναδινός-Γκιόλας κοντά στην Εθνική Παίδων

Ιανουάριος 16, 2017 - 13:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα της Εθνικής Παίδων με την αντίστοιχη της Ρωσίας,για τον προκριματικό όμιλο που διεξήχθη στο Άργος.

Παρά την ήττα με 3-0 σετ(  25-23, 25-18, 25-23) και τον αποκλεισμό ( την πρόκριση πήραν οι Ρώσοι) η Εθνική Παίδων της Ελλάδας έδειξε  μεγάλη  μαχητικότητα και άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του φιλάθλου κόσμου και τις τρεις μέρες των αγώνων, ιδιαίτερα των μαθητών που δημιούργησαν   πολύ  ΄΄θερμή ΄΄  ατμόσφαιρα.

Μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Ρωσία ο κ. Συναδινός και ο κ. Γκιόλας  συνεχάρησαν τους αθλητές, το προπονητικό επιτελείο  και τους παράγοντες της Ομοσπονδίας , ενώ η αθρόα παρουσία  φιλάθλων έδειξε  ότι το άθλημα του βόλεϊ  κερδίζει νέους φίλους στην Αργολίδα.

Παράλληλα αποδείχθηκε  ότι η Αργολίδα  με τις υποδομές που διαθέτει μπορεί και αναλαμβάνει με επιτυχία τη διοργάνωση  σημαντικών διεθνών αγώνων , όπως αυτοί του ευρωπαϊκού  βόλεϊ που έγιναν στο Άργος.