Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη

Ιανουάριος 22, 2017 - 18:14

Στα πλαίσια της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα, συνάντηση μίας ώρας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και μέσα σε κλίμα συνεργασίας, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα που απασχολούν το Ναύπλιο και όλο τον Καλλικρατικό Δήμο .Αναλύθηκαν θέματα γενικά και ειδικά.
Μεγάλο ενδιαφέρον και βαρύτητα δόθηκε για την πορεία του έργου του λιμανιού και της Μαρίνας, για την λύση στη διαχείριση των απορριμμάτων,  την ανάγκη εκσυγχρονισμού δημοσίων κτιρίων, για την ανάδειξη και συντήρηση όλων των μνημείων της περιοχής, για την στήριξη και εξέλιξη των ξενοδοχειακών υποδομών ,αλλά και γενικότερα την ανάπτυξη του τουρισμού στο δήμο , με δεδομένο ότι τόσο το Ναύπλιο όσο και η περιφέρεια του παράγουν πλούτο μέσα από την ιστορία και την φυσική ομορφιά.
Σε δήλωση του μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Κωστούρος ευχαρίστησε τον κ. Μητσοτάκη και ανέφερε ότι ήταν μια επικοδομητική συνάντηση , ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει ειλικρινές ενδιαφέρον , γνώση και εμπειρία στη δημόσια διοίκηση ,ακούει ξεχωρίζοντας και ιεραρχώντας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  χτίζοντας έτσι μια προοπτική σε κάθε επίπεδο.