H Αναπτυξιακή Δύναμη Αργολίδας συντονισμένη στα αιτήματα που έθεσε στον Πρόεδρο της ΝΔ (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

H Αναπτυξιακή Δύναμη Αργολίδας συντονισμένη στα αιτήματα που έθεσε στον Πρόεδρο της ΝΔ (φωτογραφίες)

Ιανουάριος 31, 2017 - 12:07

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

''Με συμπαγή παρουσία έδειξε έτοιμη να αναλάβει το Επιμελητήριο- ο Θοδωρής Βασιλόπουλος  πιθανότατα  ο νέος υποψήφιος πρόεδρος του επιμελητηρίου''.

Ανακοίνωση της Επιμελητηριακής παράταξης ''Αναπτυξιακή Δύναμη'' :

 

Προσκεκλημένη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα και συγκεκριμένα στη συγκέντρωση των παραγωγικών τάξεων, η Επιμελητηριακή παράταξη Αναπτυξιακή Δύναμη έθεσε δυναμικά και ξεκάθαρα τα αιτήματά της και όλων επιχειρηματιών μελών. Είναι δεδομένο πως ο ιδιωτικός τομέας  ματώνει καθημερινά και οι δυνατότητές του να ακουστεί είναι και αυτές μειωμένες. Για αυτό οι συντεταγμένες απόψεις από συμπαγείς ομάδες με επιχειρήματα και τεχνική τεκμηρίωση είναι πιο επιβεβλημένες, τώρα περισσότερο από τις «καλές εποχές».

 Ο κ. Χάρης Μαυράκης  μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έθεσε αδρά το θέμα της υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων και την ανάγκη στήριξης των κλάδων πού μπορούν να φέρουν ανάπτυξη και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας  και ο κ. Γιάννης Γεωργιδάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματικών Τολού σημείωσε ειδικά την άδικη  επιβολή τέλους διανυκτέρευσης  στις τουριστικές επιχειρήσεις.  Ο κ. Ανδρέας  Φλίνος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου,  τόνισε την ανάγκη στήριξης του μεταποιητικού τομέα και τα προβλήματα που δημιουργούν οι ΖΟΕ,   ενώ ο  κ. Μιχάλης Χριστοδούλου αναφέρθηκε στην ανάγκη συντονισμένων πολιτικών για τον αγροτικό κόσμο, ώστε και οι αγρότες να έχουν αξιοπρεπές εισόδημα και οι επιχειρήσεις ανταγωνιστικό διεθνές  προϊόν.  Παρόντα  ήταν επίσης  όλα τα εκλεγμένα  μέλη του ΔΣ της παράταξης του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Θωμόπουλος  Γιώργος, Διολίτσης Σπύρος, Μαρλαγκούτσος  Πέτρος, Φρέντζος Κώστας, Λειβαδίτης Δημήτρης  και φυσικά  ο κ. Θοδωρής Βασιλόπουλος  πιθανότατα  ο νέος υποψήφιος  πρόεδρος  του επιμελητηρίου, ο οποίος συγκέντρωσε επιγραμματικά τα αιτήματα όλων των κλάδων και συντεταγμένα τα έθεσε υπόψη του Προέδρου της Ν.Δ. 

Ήδη, οι εκλογές για το Επιμελητήριο έχουν αναβληθεί, έχει πλέον παρέλθει πλήρης  5ετία και οι  καθυστερήσεις, ενδεχομένως, να είναι ακόμη μεγαλύτερες αν μεσολαβήσουν εθνικές εκλογές. Τα μέλη τη παράταξης σημειώνουν «Όμως όταν έρθει η ώρα, οι επιχειρηματίες θα δείξουν πως δεν αντέχουν άλλο ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ και θα δώσουν τη μάχη για την οικονομική ανάπτυξη, την πρόοδο και ανάπτυξη των επιχειρήσεων».

(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)