Volunteers from Nafplio:Μια νέα εθελοντική ομάδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Volunteers from Nafplio:Μια νέα εθελοντική ομάδα

Ιανουάριος 31, 2017 - 14:44

φωτογραφία eurokinissi

Λίγα λόγια για τους VfN:

Είμαστε μια ολιγομελής (ακόμα) ομάδα νέων ανθρώπων (στο χώρο-όχι ηλικιακά) που πήραμε συλλογικά την απόφαση να ξεκινήσουμε κάτι συναρπαστικό. Πως λειτουργούμε; Ομαδικά και δημοκρατικά. Τα αρχικά VfN σημαίνουν Volunteers from Nafplio και δηλώνει καθαρά τη γενέτειρα της ομάδας. Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι, ανεξαρτήτως περιοχής…

Οι στόχοι μας;

Δεν είναι προφανείς; Θέλουμε μέσα από τις εθελοντικές δραστηριότητες που προγραμματισμένα θα πραγματοποιηθούν, αλλά και μέσα από δικές μας δράσεις, να αναδείξουμε την έννοια του εθελοντισμού καθώς και της ανιδιοτελούς προσφοράς στην πόλη μας.

Ο σκοπός μας;

Απλούστατος! Να συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τι εθελοντικές δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο Δήμο μας (Μαραθώνιος, Τρίαθλος, Castlerun, Αιμοδοσίες κ.α.) όπως φυσικά και να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, κατά καιρούς, κοινωνικού, οικολογικού και πάσης φύσεως ενδιαφέροντος.

Πως μπορεί να βοηθήσει κάποιος:

Όπως προαναφέρθηκε, στόχος μας είναι η ανάδειξη της έννοιας του εθελοντισμού και τις ανιδιοτελούς προσφοράς. Για το λόγο αυτό ζητάμε κόσμο με όρεξη, ιδέες και κυρίως αγάπη που να θέλει να συμμετάσχει ενεργά (όσο περισσότερο μπορεί φυσικά) στις δραστηριότητες μας.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να ενταχθεί κάποιος στους VfN;

Ποια άλλη; Μα να προσφέρει φυσικά. Μόνο ο χρόνος που θα προσφέρει είναι το πολυτιμότερο αγαθό για μας.

Η ομάδα των VfN σας ζητά να ζήσετε το όνειρο μαζί μας. Όπως κάναμε εμείς ένα βήμα να ξεκινήσουμε αυτή την ομάδα, κάντε κι εσείς ένα βήμα να ακουστούμε και να γίνουμε μία μεγάλη οικογένεια εθελοντών. Η βοήθειά σας μας είναι απαραίτητη!

Η ομάδα των VfN