«Συμπαράσταση στους αγρότες όλης της Ελλάδας καθώς και του μπλόκου Ινάχου»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Συμπαράσταση στους αγρότες όλης της Ελλάδας καθώς και του μπλόκου Ινάχου»

Φεβρουάριος 07, 2017 - 21:39

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το Σωματείο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας δείχνει την συμπαράσταση του στους αγρότες όλης της Ελλάδας καθώς και του μπλόκου Ινάχου και στηρίζει τον αγώνα τους.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/2  ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 18:ΟΟ

Χαιρετίζουμε, τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονται στα μπλόκα σε όλη τη χώρα, δίνοντας σκληρή μάχη κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και κατά της ΚΑΠ της ΕΕ που τους εξοντώνει και τους ξεκληρίζει. 

Τα προβλήματα των αγροτών και των εργαζομένων είναι τα ίδια και ο  αντίπαλος κοινός.

Έχουμε κοινό συμφέρον να αγωνιστούμε, να αντισταθούμε και να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που εξελίσσεται σε όλες τις πλευρές της ζωή μας. Για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων δυναμώνουμε την πάλη ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης, ΕΕ, ΔΝΤ που υπηρετούν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, τα μονοπώλια και ρίχνουν στη φτώχεια, την ανεργία, τη ζωή χωρίς δικαιώματα τον εργαζόμενο λαό.

Μόνη λύση η οργάνωση στο σωματείο μας στις επιτροπές αγώνα.

Ο αγώνας αυτός είναι ένας αγώνας για το σήμερα και για το αύριο. Οι αγρότες αγωνίζονται για να έχουν μέλλον, αφού με την πολιτική που εφαρμόζεται όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχει αύριο για τους μικρομεσαίους αγρότες.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-2  

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ

ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΣΤΙΣ 18:00