Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο ΝΠ Αθλητισμού Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο ΝΠ Αθλητισμού Άργους

Φεβρουάριος 10, 2017 - 00:07

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο ΔΑΚ Άργους η κοπή πίτα του ΝΠ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους-Μυκηνών και παράλληλα βραβεύτηκαν για την συνεισφορά τους στον αθλητισμό από τον Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο οι Δημήτρης Αγγελόπουλος,Ιωάννης Αποστολόπουλος, Γεράσιμος Ρασσιάς,Κωνσταντίνος Βλαχοσπύρος,Κωνσταντίνος Καμπόσος,Γιώργος Καραπάνος,Βασιλική Κοτσοβού,Ελπίδα Καρκαλάτου και Παντελής Σκορδάς .

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ
Πριν από 8 χρόνια περίπου πήρα μία μεγάλη απόφαση. Να δημιουργήσω μία ομάδα στίβου από την αρχή, βασισμένη στην δική μου φιλοσοφία, στο δικό μου μεράκι.
Η αρχή ήταν δύσκολη. Κανείς δεν το ήξερε, καμία διαφήμιση και οι πρώτες προπονήσεις έγιναν με 5-6 παιδάκια ηλικίας 8-11 ετών. Σιγά-σιγά το ένα παιδάκι έφερνε το άλλο, η ομάδα άρχισε να μεγαλώνει. Μαζί μεγάλωσαν και τα παιδιά. Άρχισαν να γίνονται καλοί αθλητές και αθλήτριες και οι επιτυχίες σε Πανελλήνιο επίπεδο δεν θα αργούσαν. Πλασαρίσματα σε τελικούς Πανελληνίων αγώνων ήταν πλέον γεγονός, από την Φιορίνα στο Πένταθλο παγκορασίδων, την Γιαγού στα 200μ και 400μ κορασίδων, τον Κωνσταντίνο Κοτσοβό στο μήκος παμπαίδων. Αρκετές φορές μείναμε με το "αχ, παραλίγο"...
Από τις τελευταίες προσθήκες στην ομάδα μου ήταν η Ελπίδα Καρκαλάτου. Ένα κορίτσι ταλαντούχο, όπου μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές της στην Χαλκίδα και είχε χάσει 2 χρονιές από τραυματισμούς. Μπήκε και αυτή στην οικογένειά μας. Μας βοήθησε και την βοηθήσαμε. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Για αυτή την διαδρομή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους αθλητές και αθλήτριές μου που βρίσκονται εκεί στο γήπεδο δίπλα μου στα κρύα και στις ζέστες, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Επίσης, τους γονείς που μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους να τα γυμνάσουμε και να τα διαπαιδαγωγήσουμε.

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΡΚΑΛΑΤΟΥ
Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει και να αναγνωρίσει την προσπάθειά μου.
Ευχαριστώ απο καρδιάς το Δήμο Άργους Μυκηνών ,το Δ.Σ του Σταδίου Άργους καθώς και τον εξαίρετο Δήμαρχο μας κ.Δημήτριο Καμπόσο για την τιμή που μου έκαναν να με βραβεύσουν για τις επιδόσεις μου κατακτώντας την 3η Πανελλήνια θέση στα 400μ και στα 200μ !
Δεν μπορώ να μην ευχαριστήσω τον προπονητή μου Γιώργο Καραπάνο που στάθηκε δίπλα μου σε όλες μας τις δοκιμασίες αλλα και επιτυχίες .Σας ευχαριστω πολυ όλους και σας περιμένουμε στο γηπεδο μαζί με τις ακαδημίες του Σ.Δ.Υ Αργολίδας !

ΒΙΚΥ ΚΟΤΣΟΒΟΥ
Είναι ωραίο έστω και αργά οι κόποι να ανταμείβονται...! Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο Άργους-Μυκηνών για την τιμή που μου έκανε ..... Αλλά περισσότερο θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Κώστα Καμπόσο που επί σειρά ετών είναι δίπλα μου κι έχουμε καταφέρει να είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και συνεχίζουμε δυναμικά!!Την οικογένειά μου που με στηρίζει σε όλα...Την Eleni Latsona που επίσης είναι δίπλα μου και με στηρίζει σε αθλητικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο... Ένα τεράστιο ευχαριστώ θέλω να πω στον κο. Βασίλη Γ. Σιδέρη για την στήριξή του όχι μόνο για τις φυσικοθεραπείες αλλά και γενικά για ότι μου έχει προσφέρει.Κι επίσης δεν θα μπορούσα να ξεχάσω τον κο. Θοδωρή Συρεγγέλα που έχει πιστέψει σε μένα και με βοηθά με την καλύτερη αποθεραπεία-ξεκούραση του σώματός μου.