Αρχίζει στο Ναύπλιο το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αρχίζει στο Ναύπλιο το 2ο Φεστιβάλ Κιθάρας Πελοποννήσου

Φεβρουάριος 14, 2017 - 20:07

Το μεγαλύτερο κιθαριστικό φεστιβάλ, που έγινε ποτέ στην Πελοπόννησο, διεξάγεται και φέτος 17-19 Φεβρουαρίου 2017, στο ιστορικό Ναύπλιο. Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Ωδείο Ναυπλίου, με την συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων.

Την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ, έχει  ο διεθνούς φήμης Έλληνας Σολίστ και Καθηγητής Κλασικής Κιθάρας, Μιχάλης Σουρβίνος. Επίσημοι Προσκεκλημένοι  του Φεστιβάλ, είναι το  κιθαριστικό ντουέτο της Sony Classical Stelios & Vassilis (Στέλιος Γκόλγκαρης & Βασίλης Μαστοράκης), ενώ συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι 35 κορυφαίοι Σολίστ & Παιδαγωγοί της κιθάρας, όπως ο Άγγελος Μπότσης, ο Ρόλαντ Χόφμαν από την Γερμανία, ο Χριστόδουλος Μπενετάτος και η Κατερίνα Καρυώτη.

Ξεχωριστή τιμή για το Φεστιβάλ, αποτελεί η πρώτη συμμετοχή της Κιθαριστικής Ορχήστρας Πελοποννήσου, υπό την Διεύθυνση του Παναγιώτη Παπακωνσταντίνου και σολίστ τους Στέλιο Γκόλγκαρη & Μιχάλη Σουρβίνο, καθώς και η εμφάνιση της περίφημης Santa Barbara Guitar Orchestra, υπό την Διεύθυνση του Σολίστ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Αλέξανδρου Παπαρίζου.

Οι βραδινές Συναυλίες και οι Διαγωνισμοί του Φεστιβάλ, θα δοθούν στην υπέροχη Αίθουσα του Βουλευτικού. Οι μεσημεριανές Συναυλίες, τα Σεμινάρια και οι Εκθέσεις Κιθάρας, θα γίνουν στο Ωδείο Ναυπλίου.

https://youtu.be/wqO2Z4iwyDI

 

Ημερομηνία: 
Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 20:30