Χάντμπολ:Ντέρμπι με Δούκα το Σάββατο ο Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χάντμπολ:Ντέρμπι με Δούκα το Σάββατο ο Διομήδης

Φεβρουάριος 17, 2017 - 16:53

Για την 16η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 19.00 στο Κλειστό Γυμναστήριο Βύρωνα τον Δούκα. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Συρεπίσιος και Μερτινιάν, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μίγκα.

Ο παίκτης μας Αντώνης Δάσκαλος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Το παιχνίδι με τον Δούκα είναι άλλο ένα ντέρμπι, ένα παιχνίδι τετράδας. Εμείς προερχόμαστε από τη μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ και ο Δούκας ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο έχοντας το απόλυτο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαν ομάδα γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί και ο μοναδικός μας στόχος και σκοπός στο  μεθαυριανό παιχνίδι στο κλειστό του Βύρωνα είναι η νίκη, για να μας κρατήσει σε τροχιά τετράδας και στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πινάκα».

Ο παίκτης μας Σωτήρης Αϊβαλιώτης τόνισε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ υψηλούς στόχους αυτή τη χρονιά. Ο Δούκας στα τελευταία του παιχνίδια έδειξε μεγάλη σοβαρότητα και αξίζει ό,τι έχει πετύχει μέχρι τώρα. Από την άλλη εμείς τρέχουμε ένα πολύ καλό σερί νικών, το οποίο δεν σκοπεύουμε να το χαλάσουμε εύκολα. Τις τελευταίες μέρες δουλεύουμε πάνω στο πως θα αντιμετωπίσουμε τον Δούκα σε άμυνα και επίθεση και θεωρώ ότι εάν είμαστε συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος του παιχνιδιού, θα καταφέρουμε και να το ελέγξουμε. Η νίκη μας επί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική μας χαροποίησε όλους, αλλά τώρα είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο του Σαββάτου και πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ δυνατό ντέρμπι».