Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας:Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας:Όλοι και όλες στο συλλαλητήριο στο Άργος

Φεβρουάριος 18, 2017 - 11:34

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας συμμετέχει στην απεργία:

Όλοι και όλες  στο συλλαλητήριο την Τρίτη 21 Φλεβάρη 2017  στην Πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος στις 19:00

Συνάδελφοι, για μια ακόμα φορά παρακολουθούμε το γνωστό σίριαλ της διαπραγμάτευσης κυβέρνησης-δανειστών. Και οι δύο είναι από την ίδια μεριά του τραπεζιού, απέναντι από τους εργαζόμενους. Όλα δείχνουν ότι και αυτή τη φορά θα καταλήξουν σε νέο γύρο σκληρών μέτρων σε βάρος μας.

Για μια ακόμα φορά στο όνομα της εξασφάλισης της συμφωνίας, της περιβόητης ανάκαμψης και των ματωμένων πλεονασμάτων, ετοιμάζουν νέα εκτόξευση της φοροληστείας, νέο τσάκισμα συντάξεων, δικαιωμάτων κ.α.

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες, μέσα από συνεχείς συγκρούσεις αλλά και εύθραυστες συμμαχίες, βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες, οι κυβερνήσεις τους, οι διακρατικοί τους οργανισμοί, επιδιώκουν  με κάθε τρόπο επιστροφή στην καπιταλιστική ανάπτυξη. Αυτόν τον στόχο εξυπηρετούν και τα νέα αντεργατικά μέτρα που φέρνει για ψήφιση η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Οι εργαζόμενοι δεν έχουν να προσμένουν απολύτως τίποτα, όπως τίποτα δεν ωφελούνται οι εργαζόμενοι στις χώρες που υπάρχει ανάπτυξη.

Κανείς δεν πρέπει συμβιβαστεί με την βασανιστική ζωή που σχεδιάζουν για μας, τις οικογένειές μας και τα παιδιά μας. Σήμερα, πραγματικά υπάρχουν όλες οι δυνατότητες να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων. Αυτό πρέπει να γίνει το περιεχόμενο της πάλης όλων των εργαζομένων.

Οργάνωση στο Συνδικάτο, συσπείρωση στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, με την Ομοσπονδία Γάλακτος Τροφίμων Ποτών, με το ΠΑΜΕ, για να φτιάξουμε κίνημα πραγματικό στήριγμα των εργαζομένων, δύναμη υπεράσπισης των συμφερόντων μας και προοπτικής. Ενάντια στην λογική του μικρότερου κακού, της ταξικής συνεργασίας, τη μοιρολατρία και την υποταγή που καλλιεργεί ο κυβερνητικός–εργοδοτικός συνδικαλισμός, οι εργατοπατέρες στην ΓΣΣΕ, οι συμβιβασμένες πλειοψηφίες των Εργατικών Κέντρων του νομού αλλά και ορισμένες δυνάμεις στον κλάδο μας. Αυτοί κάθε μέρα δίνουν εξετάσεις στην εργοδοσία για το πώς θα βάλουν εμπόδια στην οργάνωση και πάλη των εργαζομένων.  

ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΤΩΣΑΜΕ

ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΕΤΡΟΥ 07:00ΜΜ

 

                                                                                              Η  ΔΙΟΙΚΗΣΗ