Συγχαρητήρια από Γκιόλα στις αθλήτριες Γιαννοπούλου,Καρκαλάτου και Κωτσοβού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συγχαρητήρια από Γκιόλα στις αθλήτριες Γιαννοπούλου,Καρκαλάτου και Κωτσοβού

Φεβρουάριος 20, 2017 - 11:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με δήλωση του ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας συγχαίρει τις αθλήτριες από την Αργολίδα που διακρίθηκαν στο πανελλήνιο  πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ.

Πρόκειται  για την  Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου (ανήκει στον Γ. Σ.Κηφισιάς)  που πήρε το χρυσό μετάλλιο  στα 800μ με χρόνο 2.06.12 , την Ελπίδα Καρκαλάτου(  ΣΔΥ Αργολίδας) που κατέκτησε την 5η θέση στα 200μ. και τη Βίκυ Κωτσοβού( Αριστέα Άργους) η οποία πήρε την 6η θέση στα σφαιροβολία.

Συγκεκριμένα ο  κ.  Γκιόλας  σημειώνει:

‘’Θέλω να συγχαρώ θερμά τη  συμπατριώτισσά μας    πρωταθλήτρια  Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου για τη νέα της επιτυχία και  συγκεκριμένα για την πρώτη θέση  στα 800 μέτρα  του πανελλήνιου πρωταθλήματος  κλειστού στίβου. Είναι μια ακόμη μεγάλη διάκριση που επιβεβαιώνει  ότι η Κωνσταντίνα συγκαταλέγεται πλέον  στα κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις δυο ακόμη αθλήτριες από την Αργολίδα , την Ελπίδα Καρκαλάτου και τη Βίκυ Κωτσοβού  για τις πολύ καλές τους επιδόσεις  που πέτυχαν στα αγωνίσματα τους , στο ίδιο πρωτάθλημα.

Είμαι βέβαιος ότι και από τις τρεις αθλήτριες πολύ σύντομα θα έχουμε και νέες , ακόμη μεγαλύτερες  διακρίσεις΄΄.

                            ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

                        ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ