Παράσταση κοινωνικού θεάτρου της θεατρικής ομάδας Cluedo στο Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παράσταση κοινωνικού θεάτρου της θεατρικής ομάδας Cluedo στο Ναύπλιο

Φεβρουάριος 20, 2017 - 12:32

Η θεατρική ομάδα Cluedo που απαρτίζεται από φοιτητές του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου και κατοίκους της περιοχής Αργολίδας, παρουσιάζει την παράσταση "ΕΣΤΙ _ Α _ ΔΥΝΑΤΟΝ”, μια διαδραστική θεατρική παράσταση κοινωνικού θεάτρου (θέατρο φόρουμ), σε συνεργασία με την Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου,  το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου και με την υποστήριξη του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΘΣ. Η παράσταση πραγματοποιείται με τη στήριξη  του Δήμου Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ.

“ ΕΣΤΙ _ Α _ ΔΥΝΑΤΟΝ ” Την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30 στο θέατρο Τριανόν.

Μία δυνατή και φρέσκια παράσταση που μας φέρνει αντιμέτωπους με το σοβαρότατο θέμα της σ τ έ γ α σ η ς των φοιτητών.

Μέσα από προσωπικά βιώματα, μαρτυρίες και γεγονότα σε πολλά πανεπιστήμια της χώρας, η ομάδα Cluedo αποφάσισε να δώσει ζωή σε αυτό το πρόβλημα και να το επικοινωνήσει, προκειμένου να διερευνήσουμε τις πιθανές λύσεις όλοι μαζί. 

Ήδη, από την πρώτη φορά που δόθηκε  η παράσταση, έδωσε τροφή για σκέψη στο κοινό που την παρακολούθησε και στην συζήτηση που ακολούθησε πρότεινε λύσεις που παρουσιάστηκαν από το κοινό παρεμβαίνοντας στις σκηνές.

Σας προσκαλούμε να την παρακολουθήσετε και να παρουσιάσετε τις δικές σας προτάσεις στην ανοιχτή θεατρική συζήτηση που θα ακολουθήσει:

Εστί _ αδύνατον ή Εστία _ δυνατόν;
Συντελεστές της παράστασης:

 Φοιτητές:  Έφη Αργυρίου, Αγγελίνα Αλφαντάκη, Άλκηστις Βασιλάκου, Ναταλία Πατρινέλη, Αγγελική Πουλημά, Μάνος Σπιτάλας, Ειρήνη Χαιρετάκη.

Κάτοικοι της Αργολίδας: Θεοδώρα Ρεντούλη, Ντίνα Καλογεροπούλου, Ανδρέας Μανούχος, Μαρία Μπακάλη, Μαρία Ελευθεριάδη, Σούλα Παναγιώτου, Αναστασία Σταμούλη, Χριστίνα Ζώνιου.

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ– 6974940488, ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ- 6939010904.

https://www.facebook.com/events/1622407628067691/

https://www.facebook.com/manolis.spitalas/videos/10206986794301989/

Ημερομηνία: 
Τετάρτη, 22 Φεβρουάριος, 2017 - 19:30