Διαρρήξεις και κλοπές στο Λυγουριό-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Διαρρήξεις και κλοπές στο Λυγουριό-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Μάρτιος 04, 2017 - 12:26

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Λυγουριού, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρας κλοπής σε κατάστημα, στο Λυγουριό Αργολίδας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (3.3.2017) το πρωί, στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας και στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Λυγουριού, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός και δύο (2) αλλοδαποί, ένας (1) 25χρονος υπήκοος Αλβανίας και μία (1) 20χρονη υπήκοος Ουκρανίας, αντίστοιχα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Λυγουριού, εξακριβώθηκε ότι όλοι οι ανωτέρω, χθες (3.3.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λυγουριό Αργολίδας, διέρρηξαν τέσσερα (4) καταστήματα ημεδαπών και αφαίρεσαν χρήματα, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη ένα (1) κατάστημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 25χρονου, στην Παλαιά Επίδαυρο Αργολίδας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -50- κροτίδες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.