Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας:Σύσκεψη με τους φορείς για τα προβλήματα αστυνόμευσης (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας:Σύσκεψη με τους φορείς για τα προβλήματα αστυνόμευσης (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 04, 2017 - 15:02

Με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, την 03/03/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ σύσκεψη με τους Φορείς του Νομού μας με θέματα:
α) ίδρυση και λειτουργία του Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – νέες οργανικές θέσεις – υλικοτεχνική υποδομή.
β) μεταστέγαση του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ και Αστυνομικών Υπηρεσιών πόλεως Άργους, σε κτίρια κατάλληλα για τέτοια χρήση.
Παρόντες στην σύσκεψη ήταν ο Βουλευτής Αργολίδας της Ν.Δ. κ. Ανδριανός Ιωάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας κ.Χειβιδόπουλος Αναστάσιος, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γκάτζιος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κ. Καχριμάνης Γεώργιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας κ. Όψιμος Θεόδωρος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών κ. Κατσιγιάννης Αθανάσιος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. Μαντάς Μιχαήλ. Το Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας κ. Γκιόλα Ιωάννη εκπροσώπησε ο κ. Γαλαννόπουλος Ιωάννης και αναγνώσθηκε  επιστολή του σχετικά με τα ως άνω θέματα και τους λόγους απουσίας του.
Από το Προεδρείο της Ένωσης μας αναλύθηκαν λεπτομερώς τα ως άνω ζητήματα και ειδικότερα πόσο σημαντικό είναι να εξασφαλιστούν νέες οργανικές θέσεις για την επάνδρωση του νεοσύστατου Α.Τ.ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και τι επιπτώσεις θα έχει στο σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ αν η επάνδρωσή του με αστυνομικό προσωπικό πραγματοποιηθεί με ίδιες δυνάμεις, η αναγκαιότητα μεταστέγασης του Α.Τ.ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ καθώς και των Υπηρεσιών της πόλεως του Άργους σε κτίρια κατάλληλων υποδομών για να στεγάσουν Αστυνομικές Υπηρεσίες. Επιπλέον τέθηκαν τα προβλήματα με το ανθρώπινο δυναμικό της Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, οι υποχρεώσεις που της έχουν ανατεθεί εκτός Νομού με την φύλαξη του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Αλλοδαπών  ΚΟΡΙΝΘΟΥ με την Διμοιρία Υποστήριξης και πρόσφατα με την αποστολή αστυνομικών στα Ακριτικά μας νησιά, για την φύλαξη δομών φιλοξενίας μεταναστών καθώς επίσης και της υλικοτεχνικής υποδομής γενικότερα με κατάθεση πρότασης  επέκτασης του προγράμματος ΕΣΠΑ για την κάλυψη αναγκών σε οχήματα και σε υπηρεσίες πέραν των Τμημάτων Τροχαίας.

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη, στις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το αστυνομικό έργο που προσφέρουμε στην κοινωνία μας, το οποίο πραγματοποιείται κάτω από αντίξοες και επικίνδυνες συνθήκες εργασίας και την συμπαράσταση τους στα δίκαια αιτήματα μας, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα επίλυσης τους σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Για τον σκοπό αυτό αποφασίσθηκε η συγκρότηση επιτροπής από τους παρευρισκομένους με την συμμετοχή και εκπροσώπων της Ένωσης μας με σκοπό την προώθηση των ζητημάτων που μας απασχολούν σε υψηλό πολιτικό επίπεδο καθώς και στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.
Η Ένωση μας ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες καθώς και τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την παρουσία τους η οποία είναι δηλωτική της αγάπης και του ενδιαφέροντος τους για την αστυνομική οικογένεια.

                                                                  ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                              Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ

ArgolidaPortal.gr Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας:Σύσκεψη με τους φορείς για τα προβλήματα αστυνόμευσης