Μεταστέγαση Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μεταστέγαση Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου

Μάρτιος 07, 2017 - 20:38

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, ενημερώνει τα μέλη της και τους φορείς του Νομού μας, ότι μετά τις συντονισμένες ενέργειες μας εγκρίθηκε από την Διεύθυνση Οικονομικών του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. ως μηνιαίο μίσθωμα, το χρηματικό ποσό των 1.178,00 €, για εξεύρεση  μέσω μειοδοτικού διαγωνισμού, νέου κτιρίου που θα στεγάσει το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου.
     Την σκυτάλη πλέον παίρνει η Κτηματική Υπηρεσία, η οποία μετά την προαναφερόμενη εξέλιξη, θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την τακτοποίηση του θέματος.
     Επιπλέον όσον αφορά την μεταστέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών της πόλεως του Άργους γίνεται γνωστό ότι το εγκεκριμένο είδη μηνιαίο μίσθωμα για το σκοπό αυτό ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των 4.100,00€. Παρά ταύτα  και ο δεύτερος διαγωνισμός που έλαβε χώρα σήμερα 07-03-2017 κατέστη άγονος και κατόπιν αυτού αναμένεται η διενέργεια τρίτου με την ευχή και την ελπίδα να εξευρεθεί κατάλληλο κτίριο για να στεγαστεί αστυνομική υπηρεσία.
     Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν, τους φορείς του Νομού μας, την Ομοσπονδία μας και τα μέλη μας που στέκονται δίπλα μας και μας δίνουν κουράγιο. Ιδιαίτερα δε ευχαριστούμε το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο καθώς και τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ διότι η επιμέλεια και το ενδιαφέρον τους για τα ως άνω ζητήματα,  έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην δρομολόγηση των ενεργειών για την διευθέτηση τους.
     Η Ένωση μας, συνεχίζει τους αγώνες της για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον Νομό μας σε αστυνομικό επίπεδο και διαβεβαιώνει όλες και όλους, ότι δεν θα σταματήσει ούτε λεπτό τις προσπάθειες της, ιδίως δε, για την ίδρυση και ορθή λειτουργία του Α.Τ. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ, με την εξασφάλιση νέων οργανικών θέσεων, εκτός Δ.Α.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και την εξασφάλιση της απαιτούμενης υλικοτεχνικής υποδομής στους συναδέλφους, για εκτέλεση αστυνομικής υπηρεσίας.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΦΑΝΗΣ                                                      ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ