Με τη βία ΑΕΚ... σκυλί στην Μεγαλόπολη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με τη βία ΑΕΚ... σκυλί στην Μεγαλόπολη

Μάρτιος 10, 2017 - 22:26

Υπάρχουν ώρες που αναρωτιέσαι αν έχει μείνει ίχνος ανθρωπιάς και σεβασμού στην κοινωνία μας. Έρχονται ώρες που εμείς οι πολλοί, θέλουμε να ελπίζουμε, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την ανήθικη, παράλογη και εγκληματική πράξη του ενός.

Μία τέτοια πράξη είναι και η ακόλουθη: κάποιος φερόμενος ως υποστηρικτής ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου, κακοποίησε έναν σκύλο, ο οποίος δείχνει να είναι αδέσποτος.
Η κακοποίηση των ζώων εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο βίαιης συμπεριφοράς του ατόμου, η οποία συνδέεται άμεσα με την κατάχρηση εξουσίας.

Ο μαύρος σκύλος της φωτογραφίας εντοπίστηκε να τριγυρίζει στην περιοχή της Μεγαλόπολης μόνος και φοβισμένος, έχοντας στο σώμα του σχεδιασμένο με σπρέι το όνομα της «ΑΕΚ».

Πιθανότατα το μαύρο χρώμα του ζώου κέντρισε τον ανεκδιήγητο υποστηρικτή της ομάδας, ο οποίος ακινητοποίησε, όπως φαίνεται, με τη βία το ζώο και σε συνεργασία με κάποιο άλλο άτομο, έβαψε με το χημικό σπρέι το τρίχωμα του, τόσο στο σώμα όσο και στην μουσούδα του.

Η ακατανόητη αυτή πράξη δεν θα βρίσκει σύμφωνους τους φίλαθλους της ομάδας και φυσικά δεν συνάδει με την μακρά ιστορία της ομάδας, αλλά και με τις αξίες και τα ιδανικά της.
Οι φωτογραφίες είναι από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες συνοδεύονται με τον τίτλο «Ντροπή».

Δείτε ΕΔΩ "Η ΑΕΚ πήρε αμέσως θέση στο θλιβερό περιστατικό"