Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη διασφάλιση της συνέχισης λειτουργίας του ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη διασφάλιση της συνέχισης λειτουργίας του ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Μάρτιος 14, 2017 - 17:52

Νέα παρέμβαση Ανδριανού στη Βουλή για τη διασφάλιση της συνέχισης λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο, μετά τις δηλώσεις Καμμένου για κατάργηση των κέντρων εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων.

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, μετά και τις δηλώσεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας περί πρόθεσης της κυβέρνησης να καταργήσει τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, κατέθεσε στη Βουλή νέα Ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο με θέμα τις προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Σε συνέχεια της προηγούμενης σχετικής με αριθμό πρωτοκόλλου 3847/2-3-2017 Ερώτησής μου καθώς και των δηλώσεων του Υπουργού Εθνικής Άμυνας περί πρόθεσης της κυβέρνησης να καταργήσει τα κέντρα εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων, επανέρχομαι με νέα Ερώτηση ζητώντας να πληροφορηθώ για τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης αναφορικά με το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο.

Υπογραμμίζω δε εκ νέου ότι το ΚΕΜΧ διαθέτει ιδιόκτητες στρατιωτικές εγκαταστάσεις χωρητικότητας 1200 ατόμων άριστα συντηρημένες, ιδιόκτητο πεδίο βολής εν λειτουργία, πρόσφατα ανακαινισμένα και εκσυγχρονισμένα, με χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, μαγειρεία, φούρνους και πλυντήρια, ιδιόκτητη Λέσχη Αξιωματικών και ιδιόκτητα διαμερίσματα για τη διαμονή των αξιωματικών.

Κατόπιν αυτού,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Ποιες είναι οι προθέσεις της Κυβέρνησης σχετικά με το Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού (ΚΕΜΧ) στο Ναύπλιο”.