Γ.Γκιόλας: Κοινωνικό παράδειγμα δράσης και προσφοράς είναι ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ.Γκιόλας: Κοινωνικό παράδειγμα δράσης και προσφοράς είναι ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος

Μάρτιος 16, 2017 - 11:47

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την μεγάλη κοινωνική προσφορά του Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκταρίου εξήρε ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννης Γκιόλας , στην εκδήλωση που διοργάνωσαν  η Ένωση Συγγραφέων -Λογοτεχνών Αργολίδας και ο ΔΟΠΠΑΤ στο Βουλευτικό του Ναυπλίου.
Συγκεκριμένα ο κ. Γκιόλας ανέφερε:
΄΄Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές της εκδήλωσης  για την πρωτοβουλία  να παρουσιάσουν το  έργο του Μητροπολίτη Αργολίδας κυρίου Νεκταρίου.
Είναι σε όλους μας γνωστή η κοινωνική δράση του Επισκόπου της Αργολίδας  και η συνεχής παρέμβαση στην τοπική κοινωνία την οποία προσπαθεί να στηρίξει με κάθε τρόπο. Με  την   ανάληψη  η  και ενίσχυση  πρωτοβουλιών αλληλεγγύης, την διοργάνωση ειδικών εκδηλώσεων , με τη συγγραφή βιβλίων που όλους μας ωφελούν   ,αλλά και με  τις εν  γένει δραστηριότητες  που αναπτύσσει.
Πραγματικά , ο  Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος είναι  ένα κοινωνικό παράδειγμα  δράσης  και προσφοράς  , του εύχομαι υγεία και δύναμη  για  να συνεχίσει το ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο΄΄.
Την παρουσίαση  του  έργου του  κ.κ. Νεκταρίου έκαναν ο Γεώργιος Κόνδης, η Βίκυ Σωτηροπούλου, και ο Κωνσταντίνος Δανούσης, και την ανάγνωση κειμένων η Ελπίδα Κομιανού και η Γιάννα Βασιλείου
Η εκδήλωση έκλεισε με κλασική μουσική από την Μόνικα Παπαϊωάννου στο βιολί και τον Ανδρέα Ρεντούλη στο πιάνο.