Χειβιδόπουλος:Πρέπει να ξαναλειτουργήσει το τραίνο (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χειβιδόπουλος:Πρέπει να ξαναλειτουργήσει το τραίνο (βίντεο)

Μάρτιος 18, 2017 - 21:54

Η Πρωτοβουλία Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα συναντήθηκε την Τετάρτη 15/3 με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας μας παρουσίασε τις ενέργειες της Περιφερειακής Αρχής για την ενεργοποίηση του τουριστικού τραίνου σε όλη την Πελοπόννησο. Εμείς από την πλευρά μας αναπτύξαμε τον πυρήνα της πρόταση μας που είναι η κανονική επαναλειτουργία του τραίνου με συχνά δρομολόγια.
Επίσης μας απασχόλησε το πως θα χρηματοδότηθούν τα ΑΣΙΔ (Αυτόματα Συστήματα Ισόπεδων Διαβάσεων) που λείπουν στις αφύλακτες διαβάσεις και συμφωνήσαμε πως από κοινού θα κατεβάσουμε ψήφισμα για την πλήρη επαναλειτουργία της γραμμής στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Από την Πρωτοβουλία Πολιτών συμμετείχαν οι Μπάμπης Αντωνιάδης- Δημ. Σύμβουλος Δήμου Ναυπλιέων, Γιάννης Δαρλάσης, Μαριλένα Δικταμπανίδου, Άλκηστις Κοντογιάννη, Βαλεντίνα Μιχαήλ, Francesco Morreti, Βαγγέλης Ντάνης και Έφη Παππά.

Βίντεο δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Τάσσου Χειβιδόπουλου και του εκπροσώπου της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τραίνου στην Αργολίδα, Γιάννη Δαρλάση.

ArgolidaPortal.gr Αργολίδα-Χειβιδόπουλος-Επαναλειτουργία του τραίνου στη Πελοπόννησο