Την ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών Ναυπλίου ζήτησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Την ολοκλήρωση των πολεοδομικών μελετών Ναυπλίου ζήτησε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος

Μάρτιος 23, 2017 - 15:07

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το θέμα της ολοκλήρωσης του πολεοδομικού σχεδίου της πόλης του Ναυπλίου έθεσε στο δημοτικό συμβούλιο ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ζητώντας να υπάρξει άμεσα μία ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την πορεία του Γ.Π.Σ.-ΣΧΟΟΑΠ Ναυπλίου ( Τοπικό Χωρικό Σχέδιο Ναυπλίου πλέον) καθώς και των πολεοδομικών μελετών Γλυκειάς και Προφ.Ηλία.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων τόνισε ότι η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης των μελετών έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με δυσάρεστες κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες για Δήμο και δημότες. Περιουσίες πολιτών μένουν αναξιοποίητες ενώ ο Δήμος χάνει την δυνατότητα να αποκτήσει, χωρίς κόστος, χώρους για πράσινο, για αθλητισμό, για σχολεία.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, μιλώντας και ως πολιτικός μηχανικός αλλά και ως επιχειρηματίας, επέμεινε ότι η ολοκλήρωση του σχεδίου πόλεως με την ένταξη και νέων περιοχών σε αυτό, θα δώσει νέα οικονομική-αναπτυξιακή ώθηση στην πόλη του Ναυπλίου και όχι μόνο. Ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά: "...Πρέπει να κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και να δούμε σε πια σημεία κολλάει το Γενικό Πολεοδομικό σχέδιο και οι πολεοδομικές μελέτες προκειμένου επιτέλους να προχωρήσουμε...".