Αγροτικά "κάνουν φτερά" .....

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αγροτικά "κάνουν φτερά" .....

Ιανουάριος 29, 2012 - 10:06

 

Μέρα παρά μέρα ένα αγροτικό "κάνει φτερά" για παλιοσίδερα και ανταλλακτικά

Κλοπές σε όλην την Περιφέρεια

Επιστήμη (ίσως και οργανωμένο κύκλωμα, αφού έχει συμβεί σε άλλες περιοχές της χώρας) φαίνεται πως υπάρχει πίσω από τις συνεχείς κλοπές αγροτικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στην Αργολίδα όσο και σε άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

 

Οι καταγγελίες πολλές - τελευταία από το Λυγουριό-που κάνουν λόγο για κλοπές αυτοκινήτων που έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.  Ενώ το ίδιο συμβαίνει ακόμα και μέσα στις πόλεις όπως η Τρίπολη που κάτοικος της ανέφερε χαρακτηριστικά «κλέβουν τον τελευταίο καιρό ένα αγροτικό αυτοκίνητο μέρα παρά μέρα ».   Σύμφωνα  δε με  ενημέρωση από την αστυνομία τα αυτοκίνητα αυτά σχεδόν ποτέ δεν βρίσκονται, γιατί αμέσως μετά την κλοπή τους καταστρέφονται και πωλούνται ως ανταλλακτικά ή στην περίπτωση που το όχημα είναι  παλιό για παλιοσίδερα.  

 

Η όλη "δουλειά" είναι πολύ οργανωμένη και τίποτα δεν αποκλείει να υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που κάνουν αυτές τις κλοπές σε διάφορα μέρη της Περιφέρειας και στη συνέχεια άλλοι αναλαμβάνουν τη διάλυση των οχημάτων και άλλοι την πώληση των ανταλλακτικών.

 

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει τι ακριβώς παίζεται πίσω από αυτήν την υπόθεση που τείνει να πάρει διαστάσεις επιδημίας τους τελευταίους μήνες. Και το ερώτημα  που τίθεται είναι  αρχικά πώς μπορούν αυτοί που κλέβουν τα αυτοκίνητα να μεταπουλούν τα ανταλλακτικά. Ποιος και γιατί τα παίρνει χωρίς να ελέγχει… Βέβαια σίγουρα δεν θα πωλούνται εντός περιφέρειας αλλά σε άλλες περιοχές της χώρας, αλλά αυτό δεν αποτελεί αιτία για να μην ελέγξει κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει…. Και να δώσει ένα τέλος σε όλη αυτή την ιστορία, αφού δεκάδες κάτοικοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου έχουν πέσει θύματα τέτοιων κλοπών και καταλαβαίνετε την απογοήτευσή τους όταν ενημερώνονται μάλιστα ότι δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί το αυτοκίνητό τους αφού έχει γίνει σίδερα….Ίσως κάποιος τυχερός μπορεί να το βρει.