Μπάσκετ-Ο Οίαξ Ναυπλίου πανηγύρισε την άνοδο στη Γ εθνική (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ-Ο Οίαξ Ναυπλίου πανηγύρισε την άνοδο στη Γ εθνική (φωτο&βίντεο)

Απρίλιος 09, 2017 - 00:28

φωτογραφία © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Την άνοδο της ομάδας τους στην Γ΄ κατηγορία πανηγύρισαν παίκτες και οπαδοί του Οίακα Ναυπλίου μετά το ματς με τον Αργοναύτη.
H  απονομή του κυπέλλου στον  πρωταθλητή Οίακα της Α1 ΕΣΚΑΚ ανδρών πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 8/04/2017 με την ομάδα του Ναυπλίου στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής να κερδίζει τον Αργοναύτη 75-60 και να κατακτά τον τίτλο του πρωταθλητή.
Το Κύπελλο έδωσε ο δήμαρχος Δ. Κωστούρος και τα μετάλλια στους παίκτες ο βουλευτής Γιάννης Γκιόλας,ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΚ Δ. Αγγελόπουλος και ο πρόεδρος του Οίαξ Κ.Ρέππας.Παρόντες στον αγώνα ο Μητροπολίτης Νεκτάριος και ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός.

Χαιρετισμός του προέδρου Κ. Ρέππα στην απονομή του κυπέλλου:
Καλησπέρα,
Σας ευχαριστούμε όλους και όλες που μας τιμάτε με την παρουσία σας σε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το σύλλογό μας.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους :
Τον Αιδεσιμότατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ.κ. Νεκτάριο,
Τον  Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο , αλλά επιτρέψτε μου να πω με την ιδιότητά του ως πρώην παίκτης και αρχηγός τη ομάδας μας  αλλά και για την μέχρι τώρα υποστήριξη του,
Τον βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Γκιόλα,
Τον βουλευτή Αργολίδας κ. Γιάννη Ανδριανό,
Τον Αντιδήμαρχο Ναυπλιέων και Αντιπρόέδρο της Ομάδας μας κ. Γεώργιο Καχριμάνη.
Τον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΚ κ. Δημήτριο Αγγελόπουλο
Τους Κυρίους Εκπροσώπους Σωματείων της ΕΣΚΑΚ.

Ιδιαίτερη τιμή για μας είναι και η παρουσία του κ. Κολιόπουλου ο οποίος ήταν ένας από του ιδρυτές αυτού του συλλόγου και για αρκετά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας. Ελπίζουμε η μέχρι τώρα αγωνιστική μας παρουσία να τιμάει τον ίδιο και το παρελθόν του συλλόγου.

Ύστερα από μια προσηλωμένη αγωνιστική χρονιά, στεκόμαστε εδώ μπροστά σας, έτοιμοι να φωνάξουμε, πως το στοίχημα της επιστροφής μας στις εθνικές κατηγορίες, είναι πλέον πραγματικότητα!! "Είμαστε πια πρωταθλητές"
Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους παίκτες, το προπονητικό team που έδωσαν την ψυχή τους και κατέκτησαν επάξια τον τίτλο και την άνοδο.
Η διοίκηση, αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας μας. Ο τίτλος του πρωταθλητή της ανδρικής ομάδας μας, αφιερώνεται σε σας στα μικρά παιδιά, στους γονείς και σε όσους γεμίζουν και γέμιζαν τις κερκίδες για να μοιραστούν την αγωνία, την ένταση, τις καλές και κακές μπασκετικές στιγμές μας.

Η ανάμνηση της παρουσίας σας στους αγώνες μας κράτησε ακάματους στο στόχο και σας ευχαριστούμε γι' αυτό.

Τα συγχαρητήρια μας όμως και στην ομάδα του Αργοναύτη. Η μέχρι αυτή την στιγμή 2η θέση στην κατηγορία τον κατατάσσει και αυτόν νικητή.

Γνωρίζετε ότι φέτος για πρώτη φορά ότι οι δύο σύλλογοι Οίαξ Ναυπλίου και Δόξα πειραματιστήκαμε σε μία συνεύρεση, με στόχο την ανάπτυξη του μπάσκετ και την δημιουργία μίας αθλητικής κοινότητας με όραμα και πρόγραμμα.
Κομβικό σημείο σε αυτή την προσπάθεια είναι ο προπονητής Κώστας Τοκατλίδης, ο οποίος πρόθυμα δέχτηκε την πρόταση μας να πλαισιώσει και να οργανώσει το πρόγραμμα. Η εμπειρία του, οι γνώσεις και η σταθερή πορεία του στο χώρο ήταν τα σημεία κλειδιά της απόφασης συνεργασίας.
Επίσης είναι ο προπονητής του συλλόγου της ΔΟΞΑΣ, που από την πλευρά του, πραγματοποίησε και αυτός ένα δύσκολο αγωνιστικό στόχο. Η ομάδα Παίδων τελείωσε αήττητη και πέρασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων.
Όσο αφορά τα τμήματα υποδομών έχουμε κάνει μέχρι τώρα τα αδύνατα δυνατά να προσφέρουμε σε δύσκολους καιρούς προπονήσεις στο κλειστό, υλικοτεχνική υποδομή, φυσικοθεραπευτική κάλυψη και αθλητικό ρουχισμό.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε, ότι τα μέχρι τώρα βήματα μας χαρακτηρίζονται από την κατανόηση και την συνεργασία. Ο μελλοντικός σχεδιασμός των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μας είναι το μεγάλο μας στοίχημα και σας υποσχόμαστε ότι προπονητές και διοίκηση στεκόμαστε με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό πάνω σε θέματα που αφορούν τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλικίας από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο αθλητή.

Τελειώνοντας, θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο και τους παράγοντες της πόλης να στηρίξουν την ομάδα μας και στην συνέχεια της πορείας της. Η αρχή έγινε και είμαι σίγουρος, ότι η προσπάθειά μας να δώσουμε στο μπάσκετ της περιοχής νέα πνοή και όραμα, θα βρει όλη την πόλη στο πλευρό μας.

Με την ματιά μας καρφωμένη στην κορυφή υποσχόμαστε ότι ΕΜΕΙΣ με την θέληση και την προσπάθεια που μας διέκρινε όλο αυτό το διάστημα και ΕΣΕΙΣ με την «ευ αγωνίζεσθε» υποστήριξη σας ΜΑΖΙ θα τιμήσουμε το παρελθόν και το μέλλον του ιστορικού συλλόγου μας Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο.

Σας ευχαριστώ!!

(φωτογραφίες © eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο Χαιρετισμός του προέδρου Κ. Ρέππα και απονομές μετάλλια και κύπελλο  https://youtu.be/hm-fLELfc8c

Βίντεο φάσεις από τον αγώνα Οίαξ-Αργοναύτης https://youtu.be/ov9YGwp3W0w

 

ArgolidaPortal.gr Μπάσκετ-Ο Οίαξ Ναυπλίου πρωταθλητής Α1 ΕΣΚΑΚ πανηγύρισε την άνοδο στη Γ εθνική

ArgolidaPortal.gr Μπάσκετ Α1 ΕΣΚΑΚ-πρωταθλητής 2016-17 Οίακας Ναυπλίου απονομή