Αστυνομικά νέα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Απρίλιος 17, 2017 - 11:35

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑ

Συνελήφθη ένα άτομο για απόπειρα κλοπής.
Συνελήφθη, χθες (16.4.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, 20χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός. Όπως προέκυψε, ο 20χρονος, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, λίγες ώρες πριν από τη σύλληψή του, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία οικία ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Εξιχνίαση μίας  περίπτωσης κλοπής.
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπού, που έγινε προχθές (15.4.2017), στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, κατηγορούνται δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, σήμερα (17.4.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κιάτου, 33χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, στο Κιάτο Κορινθίας, αφαίρεσε από 36χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν, χρήματα.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα  άτομο για καταδικαστικό έγγραφο.
Συνελήφθη, χθες (16.4.2017) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για ληστεία.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα άτομο, που επιχείρησε να ταξιδέψει για Σουηδία με πλαστό έγγραφο, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμη ένα άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό
Συνελήφθη, χθες (15.4.2017) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 20χρονη αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και ένας (1) 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό.
 Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 20χρονης, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για τη Στοκχόλμη Σουηδίας, διαπίστωσαν ότι το ταξιδιωτικό της έγγραφο ήταν προφανώς πλαστό.
Όπως επιπλέον προέκυψε, την 20χρονη, συνόδευε προκειμένου να διευκολύνει την έξοδό της από τη Χώρα, ο 49χρονος, που επίσης είχε σκοπό να ταξιδέψει με την ίδια πτήση για τη Στοκχόλμη Σουηδίας και συνελήφθη.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας Ελληνικών Αρχών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.