Δεν κάνει... δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δεν κάνει... δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία

Απρίλιος 18, 2017 - 19:40

Αχ, καημένη Παπακώστα... Τι το 'θελες να τα βάλεις με τον Αντιπρόεδρο; Τον Άδωνι = το δεξί χέρι του Κυριάκου (και άκρως δεξί, ας τολμήσουμε να πούμε), τον προσφάτως μετανοημένο για τα όσα έχει σούρει στον Εκλεκτό Λαό, εκείνον που παρότρυνε από τηλεοράσεως στην Εσπερία να αγοράσουν τώρα Ελλάδα οι ξένοι επειδή τώρα είμαστε φθηνοί, εκείνον που υποσχόταν στους ξένους ότι ο Κυριάκος θα είναι ο νεοφιλελευθερότερος νεοφιλελεύθερος πρωθυπουργός που θα έχει κυβερνήσει αυτή τη χώρα...

Ε, να αγιάσει το στόμα σου, κοριτσάρα μου!

Έγραψε στο Facebook η Παπακώστα:

«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».

Και ο αρχηγός διά δημοκρατικών διαδικασιών, επειδή του έθιξε το «δεξί», την έστειλε από τη θέση της αναπληρώτριας τομεάρχου Υγείας και στη θέση της όρισε τον Φωτήλα, τον «γατίλα» που πήδησε από το Ποτάμι και κάθησε στον πυρσό της ΝΔ.

Δεν κάνει... δημοκρατία στη Νέα Δημοκρατία. Κάνει Άδωνι -και τα παράγωγα αυτού.