Με Φοίβο Συκεών στη Νέα Κίο ο Διομήδης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με Φοίβο Συκεών στη Νέα Κίο ο Διομήδης

Απρίλιος 20, 2017 - 20:38

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Για την 22η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 22 Απριλίου στις 19.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Φοίβο Συκεών. Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Κουτσός και Ψύλλος, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Δημάκη.
Ο τερματοφύλακάς μας Κώστας Κοτανίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: «Για άλλη μια χρονιά το κλειδί για την είσοδο στα play off και την διεκδίκηση του πρωταθλήματος βρίσκεται στα χέρια μας και πιο συγκεκριμένα στο ματς του Σαββάτου με τον Φοίβο. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, για το οποίο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Με οδηγό το καθαρό μυαλό και την προσήλωση στο πλάνο, θα καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη και αυτόματα την είσοδό μας στην τετράδα».
Ο πίβοτ μας Σωτήρης Γιόσμου τόνισε: «Τις τελευταίες αγωνιστικές κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, κάτι που είναι φανερό και στο παιχνίδι που ολοκληρώνει την κανονική διάρκεια απέναντι στην ομάδα του Φοίβου. Οφείλουμε να είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και έτοιμοι νοητικά, για να μπορέσουμε να καταφέρουμε την είσοδό στους στον στόχο που έχουμε θέσει σχετικά με το πρωτάθλημα. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου, γιατί με πολλή δουλειά και στερήσεις, εδώ και καιρό έχουμε χτίσει μια αξιόλογη ομάδα. Γνωρίζουμε πως, για να πετύχουμε το αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί, κάτι το οποίο θα προσπαθήσουμε να δείξουμε και το Σάββατο απέναντι σε έναν απαιτητικό αντίπαλο. Ελπίζω να έχουμε και τον κόσμο δίπλα μας για ακόμα μια φορά, ώστε να μας ενισχύσει να πετύχουμε αυτό που επιδιώκουμε».