Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Bike Challenge Tour 2017

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Όλα έτοιμα για την εκκίνηση του Bike Challenge Tour 2017

Απρίλιος 25, 2017 - 11:47

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με πολλές συμμετοχές και με ομάδες από όλη την Ελλάδα, που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ξεκινάει ο μεγαλύτερος ποδηλατικός αγώνας στην χώρα. To τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε τρία «μαγευτικά» μέρη θα διεξαχθεί ένας ιδιαίτερος αγώνας για πρώτη φορά με σκοπό να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερος, μεγαλύτερος και να αποτελέσει πόλο έλξης της ελίτ του αθλήματος.

H εκκίνηση του Bike Challenge Tour 2017 θα δοθεί στις 29 Απριλίου στο παραθαλάσσιο τουριστικό θέρετρο του Τολού λίγο έξω από το Ναύπλιο. Την δεύτερη ημέρα θα συνεχιστεί στον Γαλατά Τροιζηνίας και θα ολοκληρωθεί στην Επίδαυρο την Δευτέρα 1η Μαΐου.

Η οργανωτική επιτροπή και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς είναι έτοιμοι να υποδεχθούν του ποδηλάτες αλλά και όσους θελήσουν να δουν από κοντά τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών σε έναν απαιτητικό αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστικό αγώνα.

Τον αγώνα που τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδοίας Ποδηλασίας, συνδιοργανώνουν οι Δήμοι Ναυπλιέων, Τροιζηνίας και Επιδαύρου, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού, η αντιπεριφέρεια Αργολίδας, η Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών και η εταιρεία whynot.

 Σας περιμένουμε στο Bike Challenge Tour 2017 για 100% ποδηλασία και 101% Fun!