Ναύπλιο-Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο-Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Απρίλιος 25, 2017 - 15:21

 Παρακαλείσθε, σύμφωνα με τις διατάξεις  του άρθρου 67 παρ.5   του Ν.3852/2010 , να προσέλθετε στις 25.04.2017, ημέρα Tρίτη  και ώρα 20:00   στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, σε ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Δημοτικού Συμβουλίου, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα  της ημερήσιας διάταξης:
ΘΕΜΑ     1ο
  Περί εγκρίσεως   διοργάνωσης  πολιτιστικής  μουσικής εκδήλωσης   στον Ι.Ν Αγ.Ιωάννη  του  ΘΕΟΛΟΓΟΥ  και   διάθεσης σχετικής   πίστωσης.
ΘΕΜΑ     2 ο
Περί έγκρισης φιλοξενίας εκπροσώπων αδελφοποιημένης πόλης  Kronstadt με αφορμή τα εγκαίνια του Ιερού Ναού Αγίου Λουκά και   διάθεσης σχετικής   πίστωσης.
ΘΕΜΑ     3ο
 Περί εγκρίσεως   διοργάνωσης   τελετής  έναρξης  της ετήσιας  Τουριστικής  Έκθεσης  Σκαφών  και διάθεσης   σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ     4ο
Περί εγκρίσεως εκδηλώσεων Πρωτομαγιάς  και  διάθεσης  σχετικής πίστωσης  .
ΘΕΜΑ     5ο
 Περί  εγκρίσεως  συμμετοχής του Δήμου στην έκθεση σκαφών αναψυχής  στο Ναύπλιο και  διάθεσης  σχετικής πίστωσης .
ΘΕΜΑ     6 ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης  εορτασμού της Πρωτομαγιάς  στην Μιδέα με τον πολιτιστικό σύλλογο «ΑΛΚΜΗΝΗ»  και  διάθεσης  σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ     7ο
 Περί  εγκρίσεως συμμετοχής στην διοργάνωση Πολυθεματικού Ιατρικού Σεμιναρίου και  διάθεσης  σχετικής πίστωσης .
ΘΕΜΑ     8ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης  της γιορτής  του Μάη  Νικόλα με τον Πολιτιστικό σύλλογο Ανυφίου και  διάθεσης  σχετικής πίστωσης.
ΘΕΜΑ     9ο
 Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης με το πολιτιστικό κέντρο  Ιρίων της καθιερωμένης  γιορτής της Αγκινάρας  και διάθεσης  σχετικής πίστωσης .
ΘΕΜΑ     10ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης με το Τοπικό Συμβούλιο του Αραχναίου της γιορτής   του Μάη Θανάση  1η Μαΐου   και διάθεσης σχετικής πίστωσης
ΘΕΜΑ     11ο
Περί εγκρίσεως συνδιοργάνωσης  επιστημονικής συνάντησης  με το ίδρυμα Καποδίστριας  & τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Αργολίδας  με θέμα  Μεσαιωνική ιστορία  & ανάδειξη του χαρακτήρα  της πόλης του Ναυπλίου σε αυτήν την περίοδο   και διάθεσης σχετικής πίστωσης σχετικής πίστωσης
ΘΕΜΑ 12o
Περί  τροποποίησης προϋπολογισμού.
Το κατεπείγον  της συνεδρίασης   συνίσταται στο γεγονός   ότι το Δημοτικό Συμβούλιο  θα πρέπει  άμεσα να λάβει σχετικές  αποφάσεις   επί των ως άνω θεμάτων που  αφορούν εκδηλώσεις ,  εξαιτίας του  σύντομου  χρονικού  διαστήματος που  μεσολαβεί  μέχρι  την πραγματοποίησή  τους και  την ολοκλήρωση  των ενδιάμεσων  διεργασιών.
                                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του Δ.Σ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ    ΜΠΟΥΚΟΥΡΗΣ