«Μπένι» για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Μπένι» για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Μάιος 22, 2017 - 03:24

φωτογραφία eurokinissi

Μην τον κατηγορείτε τον Βενιζέλο. Κάπως πρέπει να ζήσει ο άνθρωπος σε δυο-τρία χρόνια. Διότι ποιος ζει και ποιος... ΠαΣοΚ έως τότε. Άσε που γυρίζει στο Κίνημα και ο Γιωργάκης και δεν χωράνε και οι δύο. Άσε που ο μισθός του καθηγητή δεν φτάνει ούτε για «ζήτω». Τι περιμένετε, δηλαδή;

Κάπως πρέπει το όνομά του να γραφτεί με χρυσά γράμματα στην πολύπαθη σύγχρονη ελληνική ιστορία. «Κάνε με Πρόεδρο ή έστω επίτροπο στην Ευρώπη», παραγγέλνει ο Βενιζέλος στον Σαμαρά μέσω κολλητών. Διότι η φιλοδοξία δεν τελειώνει ποτέ για τα παιδιά της Μεταπολίτευσης... Δεν πα να χωθεί η χώρα στον πιο βαθύ πάτο; Ο Μπένι και κάτι άλλοι θα επιπλέουν για πάντα!

Διαβάζουμε στην aftodioikisi.gr: «Σενάρια για προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου να καταλάβει, μέσω της Πειραιώς, είτε τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας το 2020 είτε του Επιτρόπου στην ΕΕ, διακινούνται το τελευταίο διάστημα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος του ΠαΣοΚ και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, μέσω Αντώνη Σαμαρά αλλά και άλλων ''κολλητών'' του που βρίσκονται στην Πειραιώς, επιχειρεί να ''πείσει'' τον Κυρ. Μητσοτάκη να είναι αυτός ο υποψήφιος είτε ο διάδοχος του Προκόπη Παυλόπουλου το 2020 είτε ο διάδοχος του Δημήτρη Αβραμόπουλου το 2019».

Πάντως, κάτι πρέπει να κάνει μακριά από το ΠαΣοΚ, ε; Αφού δεν κάθεται προεδρία κόμματος της προκοπής, ας πάρουμε τη θέση του Προκόπη! Προς το παρόν, ο ίδιος είναι πολύ ενοχλημένος με δημοσίευμα του «Έθνους» που κάνει λόγο για συνεργασία με τη ΝΔ και για διάφορες επαφές με τον Αντώνη σε δείπνα.

Ο Βενιζέλος θέλει να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Βαρουφάκης δεν του φτάνει που έσωσε την Ελλάδα, θέλει να σώσει και την Ευρώπη με το κόμμα που κατεβάζει στις Ευρωεκλογές -κλαπάνια είναι και οι Ευρωπαίοι που τρέχουν από πίσω του! Όλοι κάνουν τα επόμενα βήματά τους στην πολιτική τους καριέρα και να δεις που θα λένε ότι μας έσωσαν κιόλας, ενώ εμείς από μεθαύριο πιο πολλά θα πληρώνουμε στην Εφορία απ' ό,τι θα βγάζουμε!

Μα, βγάζουμε;..

(Φωτογραφία: Eurokinissi)