Απονομές του συλλόγου Argolis Hapkido Academy

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Απονομές του συλλόγου Argolis Hapkido Academy

Ιούνιος 13, 2017 - 19:40

Ο Σύλλογος πολεμικών τεχνών «ARGOLIS HAPKIDO ACADEMY» διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία στις 10/06/2017 εξετάσεις και απονομές έγχρωμων ζωνών για τους αθλητές του συλλόγου όλων των τμημάτων, παιδικών και ενηλίκων, στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» του Δήμου Άργους-Μυκηνών.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον γονείς, συγγενείς και φίλοι των αθλητών και του συλλόγου στους οποίους δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά στοιχεία και τεχνικές της πολεμικής τέχνης του Hapkido καθώς και τα οφέλη που προσφέρει η ενασχόληση με αυτό το είδος.

Στο τέλος της εκδήλωσης απονεμήθηκαν οι καινούργιες ζώνες και τα αναμνηστικά πτυχία σε κάθε αθλητή ξεχωριστά ως επιβράβευση της προσπάθειας τους από τον προπονητή του συλλόγου Σωτηρόπουλο Ευάγγελο (black belt 3rd dan Taekwondo, 1ST dan Hapkido).

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον κ. Διολίτση Πέτρο (Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ. ΚΕΔΑΜ), τον κ. Δελή Νίκο (Πρόεδρο Ν.Π.Δ.Δ «ΑΡΓΩ») και την κα Δαμασκηνού Δέσποινα (Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής 1θμιας Εκπ. Δήμου Άργους-Μυκηνών), οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας καθώς και την φίλη του συλλόγου Δημακοπούλου Κατερίνα για την βοήθεια που μας προσέφερε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Το Δ.Σ. και ο προπονητής του Συλλόγου εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι!