Αλλαγή Πορείας:Δημοσκόπηση της alco στο δήμο Άργους-Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αλλαγή Πορείας:Δημοσκόπηση της alco στο δήμο Άργους-Μυκηνών

Ιούνιος 14, 2017 - 17:33

Δημοσκόπηση Αlco:

Οι πολίτες δίνουν νέα θητεία στον Καμπόσο με συντριπτικά ποσοστά-Μακράν μπροστά από όλους τους αντιπάλους του.

Ο Κώστας Παναγόπουλος (Alco) μιλά για «φαινόμενο Καμπόσου.»

Συντριπτικά ποσοστά σε όλα τα επίπεδα δίνουν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στον Δημήτρη Καμπόσο μέσω δημοσκόπησης της εταιρείας ALCO  η οποία διενεργήθηκε για λογαριασμό εφημερίδας.

Τεράστια η αποδοχή του κόσμου προς το πρόσωπο του δημάρχου μας Δημήτρη Καμπόσου και οφείλουμε ως δημοτική παράταξη να τον ευχαριστήσουμε από καρδιάς.

Δεν έχει ξαναγίνει σε τέτοια περίοδο, δύο χρόνια μακριά από τις εκλογές, με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κράτος, δήμοι, κοινωνία, ο κόσμος να στηρίζει με τέτοιο πάθος το Δήμαρχο του και να του δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη από τις προηγούμενες εκλογές.

Έδωσε τη δύναμη στο Δήμαρχο και στην «Αλλαγή Πορείας» να συνεχίσει με μεγαλύτερη ενέργεια την προσπάθεια για την πρόοδο του δήμου μας σε όλα τα επίπεδα.

Σε αυτήν τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία και εποχή. Με τη χρηματοδότηση του δήμου από το κράτος σε χαμηλό ρεκόρ.

Με όλους τους πιθανούς υποψηφίους δημάρχους. Και με τον νυν αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο αντίπαλο.

Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και κρίση. Αντιλαμβάνεται τα μηνύματα και τις ανάγκες των καιρών. Αντιλαμβάνεται ποιος πρέπει να συνεχίσει να τον κυβερνά στα δημοτικά θέματα. Δεν κάνει λάθος και με τη σημερινή μέτρηση ένα φορτίο μεγαλύτερης ευθύνης γεμίζει τον Δημήτρη Καμπόσο και το συνδυασμό μας «Αλλαγή Πορείας».

Να φέρουμε σε πέρας την αποστολή μας.

Η Δημοσκόπηση δεν θέλει και πολλά λόγια αφού οι πολίτες έχουν μιλήσει και έχουν δείξει την κατεύθυνση. Ο Καμπόσος πρέπει να ξαναεκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών αφού έως τώρα τους έχει εκπροσωπήσει επάξια και θέλουν να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ορμή και δύναμη η προσπάθεια και το έργο του.

Οι πρώτες παρατηρήσεις μας:

προξενεί έκπληξη η τεράστια διαφορά του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου σε μια σειρά θεμάτων που η δημοσκόπηση της ALCO μέτρησε.

Όταν η μία μονάδα διαφοράς του ενός ή του άλλου κόμματος στην κεντρική πολιτική σκηνή μπορεί να αλλάξει συθέμελα τον πολιτικό χάρτη και θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την πορεία του ενός ή του άλλου κόμματος, τα ποσοστά Καμπόσου δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι θα γίνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα όταν βρισκόμαστε δύο χρόνια πριν  από τις δημοτικές εκλογές με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τα σχέδια του Δημάρχου για έργα -έκπληξη να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμα.

Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας και οι επιχορηγήσεις προς τους δήμους βρίσκονται στο ναδίρ.

Η μέτρηση έγινε σε σύγκριση με όλους τους ενδεχόμενους υποψήφιους δημάρχους.

Και με τον εν ενεργεία Αντιπεριφερειάρχη Τάσσο Χειβιδόπουλο. Προβεβλημένο κομματικό στέλεχος, δεκαετίες στην πολιτική, δύο θητείες αντιπεριφερειάρχης, με όλο το μηχανισμό στα πόδια του «κατάφερε» να λάβει ελάχιστα ποσοστά.

 Δείτε λοιπόν από την παρουσίαση της δημοσκόπησης όπως την παρουσιάζει η alco:

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ της ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Ξεκινάμε με το πρώτο εύρημα της δημοσκόπησης που αφορά το αν οι δημότες είναι ευχαριστημένοι από το έργο και τη δράση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Το αποτέλεσμα και το μήνυμα που δίνει ο κόσμος είναι συντριπτικό υπέρ Καμπόσου.

Το 65 % του κόσμου είναι ικανοποιημένο από το έργο και τη δράση του Δημήτρη Καμπόσου όταν, σημειωτέον, ακόμη είναι νωρίς για να μπορέσει να ολοκληρώσει τα υπόλοιπα μεγάλα έργα που έχει προγραμματίσει. (π.χ. Κολυμβητήριο)

Επίσης πολύ σημαντικό ποιοτικό εύρημα της δημοσκόπησης αποτελεί η στήριξη-ψήφιση του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και η διείσδυση του σε αυτούς. Δείτε τα χαρακτηριστικά στοιχεία για το βαθμό ικανοποίησης του κόσμου και τους πολιτικούς χώρους που προέρχονται:

Πολύ μεγάλη διείσδυση στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ. (47%)

Τεράστια αποδοχή από τους ψηφοφόρους της ΝΔ. (84%)

Πολύ υψηλά ποσοστά σε όλες τις ηλικίες

Εντυπωσιάζει το πέρασμα Καμπόσου στη νεολαία – ηλικίες 18-24: 94%

Το επόμενο εύρημα έχει σχέση με την ικανοποίηση των πολιτών από συγκεκριμένους τομείς της δράσης της δημοτικής αρχής:

Τεράστια η αποδοχή της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Άργους από τους πολίτες οι οποίοι αναγνωρίζουν την αξία του μεγάλου έργου (74%)

Πολύ μεγάλη αποδοχή για έργα

Πολύ ικανοποιημένοι από την καθαριότητα και τις δράσεις πολιτισμού.

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης  αφορά την

                            ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ

Ποιον δηλαδή ο κόσμος θα ψήφιζε για Δήμαρχο αν οι εκλογές γίνονταν σήμερα.

Ο κόσμος ψηφίζει με ένα ποσοστό το οποίο δεν έχει προηγούμενο ως προς το ύψος του στην πρόθεση ψήφου και στη διαφορά με όλους τους υπόλοιπους.

Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης δείχνουν ότι επόμενος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος. Τα αποτελέσματα:

Η εταιρεία δημοσκοπήσεων υπολογίζει ότι με τις αναγωγές το αποτέλεσμα αυτό δίνει με βεβαιότητα τη νίκη στον Δημήτρη Καμπόσο από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό κοντά στο 75%. Δεν φαίνεται οι όποιοι αντίπαλοι του στις εκλογές του 2019 να μπορούν όλοι μαζί να συγκεντρώσουν ποσοστά πάνω από 25%!

Δείτε τώρα δημοσκόπηση μια εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2014. Ο Καμπόσος λαμβάνει σε αυτήν 53,5 και μια βδομάδα αργότερα στις εκλογές πήρε 62%!!

Τώρα που το δημοσκοπικό ποσοστό Καμπόσου είναι στο 64 %, με τις αναγωγές και τα ποσοστά που θα αθροιστούν από τους μετρηθέντες που δεν θα είναι στην πραγματικότητα υποψήφιοι, με συντηρητικές προβλέψεις, υπολογίζεται ότι ο Καμπόσος θα πάρει στις εκλογές 75 %.!!!

Κλείνοντας νιώθουμε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά τον υπέροχο κόσμο μας ο οποίος μας στηρίζει και δηλώνουμε ότι ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και η δημοτική παράταξη «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ» θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να εκπληρώσουμε αυτό που ο δήμαρχος λέει συχνά: «Θέλουμε έναν καλλίτερο κόσμο, αυτόν που οι προηγούμενοι μας στέρησαν»

Το ποτάμι ευτυχώς για τον Δήμο μας δεν θα γυρίσει πίσω…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ