Άναψαν τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την δακοκτονία (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άναψαν τα αίματα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου για την δακοκτονία (βίντεο)

Ιούνιος 17, 2017 - 09:00

Από  arcadiaportal.gr

Η συζήτηση για το θέμα της δακοκτονίας, το οποίο εισηγήθηκε ως επερώτηση ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας έφερε ένταση και ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα στο Περιφερειακό Συμβουλίου Πελοποννήσου, την Τετάρτη 14 Ιουνίου.

Με την έναρξη της συνεδρίασης τα αίματα άναψαν με τους αγρότες από την Ομοσπονδία αγροτικών συλλόγων Πελοποννήσου οι οποίοι έχουν πληγεί από τον δάκο να ζητούν τον λόγο για να τοποθετηθούν για το θέμα της δακοκτονίας και με τον πρόεδρο κ. Στρατηγάκο να τους ενημερώνει ότι ο κανονισμός δεν επιτρέπει την τοποθέτηση τους σε επερώτηση.

 

Στα επόμενα λεπτά οι τόνοι ανέβηκαν και περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας λογομάχησαν με τους εκπροσώπους του Συλλόγου, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα, να καλεί τους αγρότες να σεβαστούς την δημοκρατική λειτουργία του οργάνου και να αποχωρήσουν, αναφέροντας ότι το πολύ σοβαρό θέμα της δακοκτονίας θα έρθει σε επόμενο συμβούλιο ως τακτικό θέμα στο οποίο θα μπορέσουν να τοποθετούν  οι αγρότες και οι σύλλογοι τους.

Ο κ.Τατούλης κατηγόρησε ως υπαίτιο του συμβάντος τον κ. Γόντικα αποκαλώντας τον μισθωτό υπάλληλο του ΚΚΕ  και επισημαίνοντας ότι το ΠεΣυ δεν είναι τον μαγαζάκι του.

Βίντεο https://youtu.be/TRB_iWpHIBo

http://www.arcadiaportal.gr/news/anapsan-ta-aimata-sto-perifereiako-symv...

 

ArcadiaPortal.gr Η δακοκτονία έφερε ένταση στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου