Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας ευχαριστεί όλους του εθελοντές αιμοδότες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Αργολίδας ευχαριστεί όλους του εθελοντές αιμοδότες

Ιούνιος 23, 2017 - 16:22

Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ διοργάνωσε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ για την τράπεζα της ΕΛ.ΑΣ. την  19 Ιουνίου 2017 στο χώρο της Δ.Α. Αργολίδας, όπου σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άργους  μέλη της ένωσης μας προσέφεραν εθελοντικά μια μονάδα αίμα για την Τράπεζα της ΕΛ.ΑΣ.

    Οι συνάδελφοι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Ένωσης μας, προσφέρθηκαν να δώσουν αίμα ξοδεύοντας 5 λεπτά από τον χρόνο τους για να σώσουν μια ζωή, συλλέγοντας 30 φιάλες αίμα.

   Η Ένωση μας ευχαριστεί όλους του εθελοντές αιμοδότες που προσφέρανε το αίμα τους για κοινωνικό σκοπό, ενισχύοντας την Τράπεζα Αίματος της ΕΛ.ΑΣ., την Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Άργους και ειδικά τον Επιμελητή Α΄ κ. Αθανάσιο Πανουτσόπουλο, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Όψιμο Θεόδωρο για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών Χρήσεων της Δ.Α.Αργολίδας, για την άψογη φιλοξενία, καθώς και για την όλη μέχρι τώρα βοήθεια και συμπαράσταση στην ένωση μας. Επίσης ευχαριστούμε τους Διοικητές των Α.Τ.Ναυπλίου, Τ.Τ.Ναυπλίου και Τ.Α.Ναυπλίου για την εθελοντική τους συμμετοχή στην αιμοδοσία και την συμπαράσταση τους.

   Η επιτυχία της εν λόγου αιμοδοσίας ικανοποίησε την Ένωση μας, δίνοντας μας ικανοποίηση για την ενέργεια αυτή και δηλώνουμε στους συναδέλφους ότι σε μεταγενέστερο χρονικό διάστημα το εν λόγω εγχείρημα θα επαναληφθεί, με σκοπό μεγαλύτερης ακόμα συμμετοχής.

Servo Per Amikeco

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

      Ο Πρόεδρος                                                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

Αθανάσιος Κατσιγιάννης                                                                                Σπυρίδων Κουτρουφίνης