Οι πρώτοι απόφοιτοι του Δ.ΙΕΚ Άργους, έτοιμοι για την αγορά εργασίας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Οι πρώτοι απόφοιτοι του Δ.ΙΕΚ Άργους, έτοιμοι για την αγορά εργασίας

Ιούνιος 27, 2017 - 20:12

Οι πρώτοι απόφοιτοι του Δ.ΙΕΚ Άργους της νέας ειδικότητας  «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών περιηγήσεων» έτοιμοι για την αγορά εργασίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των  σπουδαστών της Ειδικότητας του «Θρησκευτικού Τουρισμού και Προσκυνηματικών περιηγήσεων» στο Δ.ΙΕΚ Άργους ,η οποία λειτούργησε για πρώτη φορά πανελλαδικά . Σκοπός της ειδικότητας αυτής είναι η κατάρτιση ικανών στελεχών στην παροχή υπηρεσιών οργάνωσης, υλοποίησης και υποστήριξης ταξιδιών-εκδρομών και διαφόρων γεγονότων με προσκυνηματικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό ενδιαφέρον.

Οι σπουδαστές  του Δ.ΙΕΚ Άργους κατά την διάρκεια του διετούς κύκλου σπουδών τους με τη βοήθεια των  καθηγητών τους, απέκτησαν όλες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις με τη δημιουργία εικονικού περιηγητικού χάρτη https://www.google.com/maps/d/embed?mid=zFKJ0auIMKT0.k9j8tz46tjTc και την  κατασκευή blog: http://ellinikaproskynimata.blogspot.gr/, χρησιμοποιώντας τα ως απαραίτητα εργαλεία δουλειάς για την ειδικότητά τους. Η λειτουργία αυτής της ειδικότητας θα δημιουργήσει προοπτικές και ευκαιρίες απασχόλησης σε εθνικό  αλλά και τοπικό επίπεδο στον πολλά υποσχόμενο χώρο του θρησκευτικού τουρισμού και των προσκυνηματικών περιηγήσεων.

H Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Άργους Νικολέττα Ματσιμάνη εύχεται στους απόφοιτους  της ειδικότητας καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία.