Από πού βρωμάει το ψάρι;

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Από πού βρωμάει το ψάρι;

Ιούλιος 01, 2017 - 11:37

Τα Εξάρχεια ανήκουν στους κουκουλοφόρους τους. Το Μενίδι ανήκει στους Ρομά που συνεχίζουν να πυροβολούν στης κυβέρνησης τον «γάμο». Τα Θρησκευτικά στους Σαββόπουλο-Μαχαιρίτσα-Πυξ-Λαξ, «άσ' την να λέει» την Ένωση Θεολόγων, η Ιστορία στους αναθεωρητές - αποδομιστές - αποσοδομιστές και το Αιγαίο όχι στα ψάρια του, αλλά στον Καμμένο, που καβαλάει τα ελικόπτερα ντυμένος αξιωματικός επειδή του αρέσει η «θάλασσα πλατειά, σ' αγαπώ γιατί μου μοιάζεις». Είμαστε proud και νιώθουμε πολλή pride που οι αστυνομικοί βγήκαν στο Gay Pride αλλά δεν θα τους αφήσουμε να διαδηλώσουν για τα δικαιώματά τους στα Εξάρχεια. 

«Π@@στευε και μη ερεύνα», που λέει και ο Τζίμης Πανούσης.

Διαλέξτε άλλο μέρος, φρουροί της τάξης. Κάπου που να επιτρέπεται η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων, όπως έξω από τη Βουλή,ας πούμε. Στα Εξάρχεια τα παδιά με τις μολότοφ ετοιμάζουν τη νέα, δίκαιη κοινωνία, μακριά από ιδιοκτησίες και κουραφέξαλα. Βγάζουν και ντιρεκτίβες για να απομακρύνουν οι κάτοικοι τα αυτοκίνητά τους, όλα κι όλα, είναι κύριοι. Και για να το γιορτάσουν που δεν τους φέραμε τους μπάτσους, το έκαψαν βάζοντας φωτιά στους ξέχειλους κάδους και πετώντας μολότοφ. Και τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς.

Και ο υπουργός δήλωσε: Τα επεισόδια μάς δικαίωσαν!

Δηλαδή, μπορεί να ξανακάηκε μια γειτονιά γκέτο, αλλά το θέμα όλο είναι ότι ο Τόσκας δικαιώθηκε!

«Εμείς οι αστοιχειίωτοι ξεπερνάμε πολλές φορές ακόμα και θεσμικά εμπόδια αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση», είπε ο Αλέξης Τσίπρας-γλωσσοπλάστης, υπερασπιζόμενος τον Πολάκη, ο οποίος Πολάκης με αφορμή την απόφαση του ΣτΕ για τους αναδρομικούς ελέγχους της Εφορίας, χαρακτήρισε στον λογαριασμό του στο Facebook τη Δικαιοσύνη «προστασία του κάθε νταβατζή».

Ναι, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και το κεφάλι δεν είναι ο Τόσκας και ο Πολάκης.