Άργος:Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα RC maniacs Series (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος:Πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα RC maniacs Series (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 16, 2017 - 12:15

φωτογραφία eurokinissi

Στις 9 Ιουλίου, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού, πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα RC maniacs Series.
Πολλές κατηγορίες, πολλοί αγωνιζόμενοι , υψηλές θερμοκρασίες ήταν τα κύρια συστατικά της μέρας. Έτσι πάμε και στο κυρίως μενού.
RC BIKES: Τα πολύ όμορφα και εντυπωσιακά μηχανάκια, που όλοι μας τα έχουμε λατρέψει στο Άργος!!! Λίγες όμως συμμετοχές, μιας και μόλις τρείς οδηγοί πήραν μέρος. Και το όνομα που έκανε την διαφορά…. Τσιάβος Πέτρος!!!! Με πολύ καλή οδήγηση να παίρνει Pole και τον αγώνα! Δεύτερος ο πολύ καλός Τσιάβος Παναγιώτης να προσπαθεί αλλά να έχει κάποιες ατυχίες και στο νήμα να παίρνει την θέση από τον τρίτο της παρέας Λιμναίο Άρη που σαφώς είναι πολύ βελτιωμένος!!!
F1: Η κατηγορία που έχουμε αγαπήσει πάρα πολύ με τα πανέμορφα scale μοντέλα!!! Νικητής αγώνα και με Pole ο Κιντής Χρήστος με XRAY που φαίνεται μετά από κάποια άτυχα αποτελέσματα να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό. Δεύτερος ο Διαμαντής Σωτήρης, πολύ δυνατός και παρόλο που ξεκινούσε στην τέταρτη θέση πάλεψε αρκετά και αν δεν είχε και κάποιες επαφές με αργότερους οδηγούς , μπορεί να είχε χτυπήσει και τον αγώνα. Τρίτη θέση η έκπληξη της κατηγορίας, Σπύρος Σπυρόπουλος με VBC, στον παρθενικό του αγώνα να ανεβαίνει βάθρο με πολύ σταθερό παιχνίδι δείχνοντας ότι του πάει το φορμουλάκι!!! Τέταρτη θέση για τον Άκη Μητροβγένη με XRAY, ένα αποτέλεσμα που σίγουρα τον αδικεί, μιας και στα προκριματικά φάνηκε να είναι πολύ δυνατός και να αφήνει πίσω στην θέση εκκίνησης τον Διαμαντή και Μαριχώλα. Πολλές επαφές με αργότερα μονοθέσια, οριοθέτησαν το αποτέλεσμα τους. Πέμπτη θέση για τον Μαριχώλα Γιώργο με VBC, που το αυτοκίνητό του είχε πάρα πολλά προβλήματα και να μην του δίνει τον ρυθμό που ήθελε. Έκτη θέση για τον Κυριαζή Μιχάλη με XRAY που από τον αγώνα κρατάμε μόνο την δεύτερη θέση εκκίνησης… Μετά όλα καταστροφικά!!! Κατηγορίες ακούσαμε ότι έπεσε θύμα διαπλοκής από Αργείτες μηχανικούς J J. Στην έβδομη θέση ο Βασιλόπουλος Χρήστος με TOP κατάλαβε, όχι με την πρώτη, πως πάει ίσια αυτό το πράγμα!!!
STOCK EP: Τα στοκάκια μας, κατηγορία προσιτή και άκρως εντυπωσιακή!!! Επιτράπηκαν μοτέρ από 10,5T και πάνω, μέχρι να μπορέσουν όλοι οι οδηγοί να προμηθευτούν μοτέρ 13,5Τ που θα είναι στάνταρ στους επόμενους αγώνες. Άρχον του αγώνα ο Μαριχώλας Γιώργος με VBC που δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης, και παρόλο που έτρεχε με 17,5Τ μοτέρ κατάφερε με στυλ και Pole και να κερδίσει τον αγώνα. Δεύτερος ο Oleg Stifatov με το καινούργιο του ΥOKOMO να βρίσκει εύκολα τις γραμμές του και να φέρνει ένα καλό αποτέλεσμα. Τις επαφές με άλλα αυτοκίνητα να αποφύγει, και σίγουρα θα πάει πάρα πολύ καλά!!! Τρίτος ο μεγάλος και τρανός Κώστας Μώρος με XRAΥ και αυτός με 17,5Τ!!! Αφού κατάφερε να λύσει τον γρίφο με το βήμα του αυτοκινήτου του, οδήγησε πολύ μυαλωμένα και κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο. Τέταρτη θέση Σπυρόπουλος Σπύρος με XRAY να δείχνει πολύ σταθερός, πράγμα που στο μέλλον θα τον βοηθήσει!!! Πέμπτη θέση για τον άτυχο Άκη Μητροβγένη με TEAM MAGIC που αν και ήταν το φαβορί της κατηγορίες, καταστράφηκε από τον Oleg και στα τρία πεντάλεπτα, λέτε να έχουμε βεντέντα…. J J. Έκτη θέση για τον Τζαμτζή Βασίλη με ΧRAY, με πολλά προβλήματα στο αυτοκίνητο, αλλά κάποιος μας είπε ότι επανέρχεται ανανεωμένος!!! Έβδομη θέση για τον μικρό Νικολακόπουλο Φίλιππο με TOP που προσπαθεί να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά του!!! Ο μικρός Φίλιππος βοήθησε και την διοργάνωση!!!
ΜODIFIED EP: Τα διαολάκια της κλίμακας 1/10. Πολλές συμμετοχές και πολλά καλά ονόματα του χώρου!! Έτσι αποφασίστηκε να γίνουν δύο σειρές αγώνων για να το ευχαριστηθούν όλοι οι οδηγοί.
Β’ Τελικός: Όλοι ισοδύναμοι οδηγοί να έχουν πολλές εναλλαγές… Νικητής του Β΄τελικού ο Σταμίρης Δημήτρης με VBC, να δίνει τον καλό του εαυτό και με σταθερότητα να ανεβαίνει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου. Δεύτερη θέση για τον Ρομποτή Αντρέα VBC με πολύ καλή οδήγηση, και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Τρίτος ο τοπικός Παιδάκης Γιώργος με TEAM MAGIC να δείχνει ότι δεν θέλει να απέχει από το βάθρο, έτσι δεύτερο συνεχόμενο… Τέταρτη θέση για τον Φαλιέρη Γιάννη με VBC , αθόρυβος και πολύ καλός, με κάποιες ατυχίες να το περιορίζουν πιο πίσω. Πέμπτη θέση για τον Μαριχώλα Γιώργο με YOKOMO, ο οποίος ήταν ο πιο άτυχος από όλους, μιας και ενώ ήταν ο πιο γρήγορος της σειράς , να τον προδίδουν τα ηλεκτρικά του.
Α’ Τελικός: Ότι πιο εντυπωσιακό είχε να δείξει η αγωνιστική μέρα. Το επίπεδο πολύ υψηλό, οι ταχύτητες πολύ μεγάλες, και οι διαφορές των οδηγών όλες σε δέκατα… Νικητής της κατηγορίας, ο Κυριαζής Μιχάλης με XRAY, παίζοντας και με πυρετό να φέρνει όχι τόσο εύκολα αυτό το αποτέλεσμα, αλλά η ποιότητα οδήγησής του να τον βοηθούν σε αυτό!!! Δεύτερος ο Νικολακόπουλος Νίκος με XRAY, καταπληκτικός και λεπτομέρειες του στέρησαν την νίκη. Τρίτος ο Βασιλόπουλος Χρήστος με ΤAMIYA, ο οποίος πήρε την Pole, ήταν πολύ γρήγορος και μερικές μικροεπαφές του στέρησαν κάτι πιο καλό. Τέταρτη θέση για τον Μακρυγιώργο Αντρέα με το νέο τουVBC , έδειξε τα δόντια του και πόσο γρήγορος είναι και σε ισοβαθμία έχασε την Τρίτη θέση. Πέμπτη θέση για το τοπικό μεγάλο όνομα, Διαμαντή Σωτήρη με XRAY , που αν και κέρδισε το πρώτο πεντάλεπτο, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια. Έκτη θέση για τον Κιντή Χρήστο με XRAY που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο, κρατάει τον ταχύτερο γύρο μέρας στο τρίτο πεντάλεπτο τελικού…
Η μέρα είχε πολλά σουβλάκια, πολλές μπύρες, άφθονο νερό και τεράστια διάθεση!!! Κάποια λαθάκια υπήρχαν, αλλά όλα αυτά μας βοηθάνε σαν οργάνωση να ωριμάσουμε και να γίνουμε καλύτεροι !!!
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας!!!
Ραντεβού στις 23/7 στον δεύτερο αγώνα μας!!
RCmaniacs Argos Racing Track

(φωτογραφίες eurokinissi)

ArgolidaPortal.gr ΑΡΓΟΣ- ο πρώτος αγώνας για το πρωτάθλημα RC maniacs Series