Συνάντηση Χειβιδόπουλου με το Επιμελητήριο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνάντηση Χειβιδόπουλου με το Επιμελητήριο

Ιανουάριος 30, 2012 - 21:51

Συνάντηση της Διοικούσας Επιτροπής του Επιμελητηρίου Αργολίδας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Αναστάσιο  Χειβιδόπουλο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου στο κτίριο της Π.Ε. Αργολίδας.
Ήταν η πρώτη συνάντηση μετά την ανάδειξη της νέας επιμελητηριακής αρχής από τις πρόσφατες εκλογές και συζητήθηκαν μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα διάφορα θέματα που άπτονται της επιχειρηματικότητας στον νομό. Υπήρξε κοινή πεποίθηση και των δύο πλευρών ότι χρειάζονται να αναληφθούν συντονισμένες δράσεις για την προστασία του επιχειρηματικού κόσμου μέσα στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε.
Επίσης ιδιαίτερη μνεία έγινε για την κοινή προσπάθεια που είχε ξεκινήσει το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας και την HELEXPO για την δημιουργία ενός εκθεσιακού και εμπορικού κέντρου, έργο που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό βήμα ανάδειξης του τόπου μας και των ντόπιων επιχειρηματιών.
Η συνάντηση έκλεισε με την δέσμευση και των δύο πλευρών  για την πραγματοποίηση συχνών συσκέψεων από εδώ και στο εξής ώστε να παρακολουθούνται στενά όλα τα ανοιχτά ζητήματα στον τομέα της επιχειρηματικότητας στο νομό.