Συνελήφθη 31χρονος που λήστευε ανήλικους στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συνελήφθη 31χρονος που λήστευε ανήλικους στο Άργος

Ιούλιος 31, 2017 - 19:45

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, δύο  περιπτώσεις ληστειών σε βάρος ανηλίκων ημεδαπών, στο Άργος Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη σήμερα (31.7.2017) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, ένας  31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, εξακριβώθηκε ότι ο 31χρονος, διέπραξε τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών:

  • Χθες (30.7.2017) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς και αφαίρεσε δύο (2) κινητά τηλέφωνα.
  • Σήμερα (31.7.2017) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, με την απειλή μαχαιριού, ακινητοποίησε δύο (2) ανήλικους ημεδαπούς και αφαίρεσε χρήματα.

Στην κατοχή του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας επτά (7) εκατοστών, ενώ βρέθηκαν και τα δύο (2) αφαιρεθέντα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Όπως επιπλέον προέκυψε, σε βάρος του ανωτέρω, εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου, για κλοπή.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί  στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.