Ναύπλιο:28χρονος κατηγορείται για κλοπές και διαρρήξεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο:28χρονος κατηγορείται για κλοπές και διαρρήξεις

Αύγουστος 03, 2017 - 15:47

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες στην Αργολίδα ,είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα-χρυσαφικά, ηλεκτρικές συσκευές κ.α., που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις -4.900- ευρώ.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 29.6.2017 έως την 28.7.2017, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, είχε διαπράξει συνολικά επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε οικίες.

Από την εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα-χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., που η συνολική τους αξία ανέρχεται στις -4.900- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.