Μεγάλες επιτυχίες στην κολύμβηση για το Ναύπλιο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μεγάλες επιτυχίες στην κολύμβηση για το Ναύπλιο

Αύγουστος 10, 2012 - 13:29

Μεγάλες επιτυχίες  πραγματοποίησαν οι αθλητές της πόλης του Ναυπλίου που συμμετείχαν στο πρόσφατο Ενιαίο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Κατηγοριών που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α.) στις 10 με 14 Ιουλίου 2012. 
Παρά τις αντίξοες συνθήκες κολύμβησης που αντιμετώπισαν οι κολυμβητές κατά τη διάρκεια του χειμώνα στην προετοιμασία τους όπου το κολυμβητήριο του Ναυπλίου παρέμεινε κλειστό για διάστημα 4 μηνών, οι κολυμβητές Κομνηνός Δημήτριος (50 Πεταλούδα, 50 Ελεύθερο), Λαμπρόπουλος Δημήτριος (100 Πρόσθιο), Μητρόπαπας Γεώργιος (100, 200 Πεταλούδα) και Κομνηνός Αιμιλιανός (50, 100 Ελεύθερο, 100 Πεταλούδα) πέτυχαν το ακατόρθωτο: Σημείωσαν ατομικά ρεκόρ σε όλα τα αγωνίσματα που συμμετείχαν με εξαιρετικές επιδόσεις που τους κατατάσσουν στην ελίτ της πανελλήνιας αγωνιστικής κολύμβησης.
Ο αθλητής Κομνηνός Δημήτριος για δεύτερη συνεχή χρόνιά στέφθηκε 1ος Πανελληνιονίκης στα 50 Πεταλούδα και στη σκυταλοδρομία 4*100 Ελεύθερο με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς ενώ ο Αιμιλιανός Κομνηνός τερμάτισε δεύτερος στα 50 Ελεύθερο.
Οι κολυμβητές από το Ναύπλιο υπό την καθοδήγηση της προπονήτριας τους Δημακοπούλου Κατερίνας σε συνεργασία με τους προπονητές του Εθνικού Πειραιά μαζί με τους συναθλητές τους, κατέκτησαν με την ομάδα τους το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης 2012 καθώς και την 1η θέση στις κατηγορίες Εφήβων και Νεανίδων.
Δυστυχώς τα επαρχιακά σωματεία κολύμβησης ανά την Ελλάδα αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αθλητών υψηλού επιπέδου καθώς δεν διαθέτουν ειδικευμένους προπονητές στο άθλημα αυτό και έτσι οι αθλητές καταφεύγουν σε μεγαλύτερα σωματεία στην πρωτεύουσα.
  Θερμά συγχαρητήρια στους κολυμβητές μας που μας απέδειξαν πώς αξίζουν ένα κολυμβητήριο στολίδι ανοιχτό προκειμένου να μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους!!! Πάντα επιτυχίες!