Πέθανε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βλαχόπουλος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πέθανε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βλαχόπουλος

Αύγουστος 14, 2017 - 12:40

'Εχασε τελικά την μάχη με τον καρκίνο ο Δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Βλαχόπουλος που έφυγε απο την ζωή στην ηλικία των 65 ετών. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 5.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον 'Αγιο Ανδριανό και η σορός του θα βρίσκεται εκεί απο τις 3.30 μμ.

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Nαυπλιέων

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου  Nαυπλιέων , σήμερα  Δευτέρα  14   Αυγούστου   2017, κατά την 22η   κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δ.Σ.,μετά την πληροφορία του θανάτου του αείμνηστου   Βλαχόπουλου  Παναγιώτη  ,  ο οποίος  υπηρέτησε ως Δημοτικός Σύμβουλος και  ως Αντιδήμαρχος στον Δήμο Ναυπλιέων  και σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής, αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρόντος ψηφίσματος ως ακολούθως:

Ψήφισμα

1. Να εκφράσει την θλίψη του για την απώλεια του  Δημοτικού  Συμβούλου  Βλαχόπουλου  Παναγιώτη  , που με την προσωπική και την πολιτική προσφορά του ,τίμησε τον Δήμο και την κοινωνίας μας.

2.Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του  και να επιδώσει το παρόν ψήφισμα .

3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

4. Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

                                                                                       Εκ του   Δήμου  Ναυπλιέων