Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αύγουστος 18, 2017 - 12:28

 Αγιάστηκε ο Αστέρας.

Ο Αστέρας Τρίπολης το απόγευμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου πραγματοποίησε στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' τον καθιερωμένο του αγιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό επιτελείο πήραν την ευχή του Θεού για μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες για τον σύλλογο λίγες μόνο ώρες πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League.

Με το μυαλό στον ΠΑΣ ο Αστέρας

 Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League με τον Αστέρα Τρίπολης να προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' με τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο (19/1, 17:15).

Οι κιτρινομπλέ πια κινούνται σε ρυθμούς ΠΑΣ και πρωταθλήματος με τους ρυθμούς του προπονητικού προγράμματος να έχουν κορυφωθεί έτσι ώστε ο Αστέρας να είναι απόλυτα έτοιμος κόντρα στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Στόχος για τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι άλλος από την νίκη και το να ξεκινήσει με το ''δεξί'' την καινούρια σεζόν με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει τους ποδοσφαιριστές του καθημερινά να δίνουν στην προπόνηση τον καλύτερο τους εαυτό και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για την πρεμιέρα.

Η προετοιμασία της αρκαδικής ομάδας για την πρώτη αγωνιστική τηςSuper League και τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Τέλος ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει την στήριξη από τους φιλάθλους του και να γεμίσουν το γήπεδο ''Θεόδωρος Κολοκοτρώνης'' για να μπορέσουν να σταθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και να την  βοηθήσουν να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

http://www.arcadiaportal.gr/news/me-myalo-ston-pas-o-asteras