Σύλληψη τριών ατόμων στο Ναύπλιο για κλοπές σε καταστήματα και αποθήκες

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σύλληψη τριών ατόμων στο Ναύπλιο για κλοπές σε καταστήματα και αποθήκες

Αύγουστος 12, 2012 - 17:30

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και αποθήκη στην Αργολίδα.
Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Είχαν αφαιρέσει αντικείμενα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -15.000 - ευρώ.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα και αποθήκη στην Αργολίδα, ενώ συνελήφθησαν, προχθές (10-8-2012) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 33, 19 και 23 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, προχθές (10-8-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στα Λευκάκια Δήμου Ναυπλίου Αργολίδας, αφαίρεσαν από κατάστημα – κάβα ποτών, πενήντα (50) κιβώτια με κενές φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας.

Όπως προέκυψε, κατά το τελευταίο δίμηνο, είχαν αφαιρέσει από το ίδιο ανωτέρω κατάστημα, αλλά επίσης, από ένα ακόμα κατάστημα και μια αποθήκη, κιβώτια με κενές φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, βαρέλια και μεταλλικές φιάλες, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τις -15.000 - ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ο οποίος τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ναυπλίου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.