Αλβανός καλλιεργούσε 200 δενδρύλλια κάνναβης

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αλβανός καλλιεργούσε 200 δενδρύλλια κάνναβης

Αύγουστος 20, 2017 - 11:00

Κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, όπλο (replica) κ.α.

 
Σε συνέχεια του από 19.8.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό τριών (3) φυτείων δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία και την κατάσχεση συνολικά -1254- δενδρυλλίων κάνναβης, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός (1) καλλιεργητή της φυτείας που εντοπίσθηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 2,2 μέτρα περίπου (δεύτερη περίπτωση).

Πρόκειται για έναν (1) 43χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 43χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -40,22- γραμμάρια κάνναβης, ένα (1) μονόκαννο όπλο τύπου replica, καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια της φυτείας.   

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.