Ειδήσεις

Ερώτηση του ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο για την πυροπροστασία

Απρίλιος 25, 2024 - 19:20

Τις τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό και μέσα πυρόσβεσης παρά τις κυβερνητικές εξαγγελίες και στη νέα αντιπυρική περίοδο καταγγέλλει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με ερώτηση που κατέθεσαν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι ευρωβουλευτές του Κόμματος, Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος.

Αργολίδα: Ολοκληρώνεται το έργο «Βελτίωση χάραξης του δρόμου Στέρνας - Γυμνού»

Απρίλιος 25, 2024 - 18:38

Προς ολοκλήρωση βρίσκεται το έργο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΧΑΡΑΞΗΣ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΕΡΝΑΣ-ΓΥΜΝΟΥ», προϋπολογισμού 450.000,00€.

Από την πρόσφατη αυτοψία των τεχνικών υπηρεσιών, η πορεία του έργου βρίσκεται στην τελική του ευθεία και αφορά διάνοιξη, ασφαλτοστρώσεις και διαγραμμίσεις 1.800μ., ενώ, φορέας υλοποίησης είναι η Π.Ε. Αργολίδας.

 

Παναργειακός: 27 χρόνια αναμονής! Η επιστροφή στην Super league 2 είναι γεγονός!

Απρίλιος 25, 2024 - 17:46

Πρωταθλητής και μαθηματικά είναι πλέον ο Παναργειακός ,για την σεζόν 2023/24 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (3ος Όμιλος )  .

Ο Παναργειακός έκανε το καθήκον του χθες κερδίζοντας με 2-1 την Ρόδο και σε συνδυασμό με το "δώρο " που του έκανε ο Παναιγιάλειος κερδίζοντας με 3-1 την Κόρινθο η ομάδα του Άργους επίσημα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.

Η ομάδα του Άργους πλέον έχει 73 βαθμούς έναντι 69 της δεύτερης Κορίνθου και την τελευταία αγωνιστική ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για την Super League 2 μετά από 27 χρόνια.

Δύο συλλήψεις για κλοπή στην Μεσσηνία

Απρίλιος 25, 2024 - 17:20

Συνελήφθησαν, χθες (24.4.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 45 και 57 ετών, αντίστοιχα, γιατί, λίγες ώρες νωρίτερα, αφαίρεσαν από αποθήκη ημεδαπού -3- αλυσοπρίονα, -1-
ψεκαστήρα, -1- τρυπάνι και -1- μπιτόνι περιέχον βενζίνη, μέρος των οποίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Γεραπετρίτης: Η ΕΕ να αναλάβει κεντρική πρωτοβουλία για την ειρήνευση στη Μέση Ανατολή

Απρίλιος 25, 2024 - 17:00

«Η Ελλάδα διατηρεί παραδοσιακούς δεσμούς με τις χώρες του Κόλπου», ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, μετά το πέρας της επίσκεψής του στο Κουβέιτ, με την οποία ολοκληρώνεται ένας κύκλος επισκέψεων στις χώρες του Κόλπου.

Όπως σημείωσε, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον υπουργό Εξωτερικών του Κουβέιτ και με τους κρατικούς οργανισμούς που ασχολούνται με τις εισαγωγές και τις εξαγωγές, τις επενδύσεις από και προς το Κουβέιτ.

Εγκρίθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο η Ευρωπαϊκή Κάρτα Αναπηρίας, εμπόδια και παραλείψεις

Απρίλιος 25, 2024 - 16:30

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε το περιεχόμενο της προσωρινής συμφωνίας σχετικά με την ευρωπαϊκή κάρτα αναπηρίας και την ευρωπαϊκή κάρτα στάθμευσης, η οποία είχε επιτευχθεί τον Φεβρουάριο την Τετάρτη 24 Απριλίου. Η συμφωνία εγκρίθηκε με 613 ψήφους υπέρ, 7 κατά και 11 αποχές. Εγκρίθηκε επίσης η έκθεση σχετικά με την επέκταση της χρήσης της κάρτας από τους υπηκόους τρίτων χωρών.

Στη μάχη των μπαράζ για άνοδο στην Α' Εθνική οι γυναίκες του Φείδωνα Άργους

Απρίλιος 25, 2024 - 16:17

Αρχίζουν την Κυριακή, 28 Απριλίου  οι αγώνες μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητριών των τεσσάρων ομίλων του πρωταθλήματος Β΄εθνικής ποδοσφαίρου  γυναικών  στους οποίους συμμετέχει ο ΦΕΙΔΩΝ Άργους.

Σύμφωνα με την κλήρωση ο ΦΕΙΔΩΝ Άργους θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τον ΛΕΟΝΤΙΚΟ Κηφισιάς στις 28-4-2024 και ώρα 16:00, στο ουδέτερο γήπεδο ΑΒΥΘΟΥ Αιγίου.

Στον άλλο αγώνα η ΔΟΞΑ Δράμας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Αγίας Παρασκευής σε γήπεδο της Θεσσαλίας.

Εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης σε βάρος 45χρονου

Απρίλιος 25, 2024 - 15:20

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, -1- περίπτωση απάτης σε βάρος ημεδαπής, που έγινε την 14.4.2024. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, για απάτη, ενώ, κατασχέθηκαν
κινητό και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Κανονικά θα λειτουργήσει το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους-Μυκηνών τη Μ. Εβδομάδα

Απρίλιος 25, 2024 - 15:06

Ενημερώνουμε τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου Άργους – Μυκηνών ότι καθ’ όλη την διάρκεια της Μεγάλης και Αγίας Εβδομάδας η δομή θα λειτουργήσει κανονικά και τις αργίες Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις