Κάν' τους όλους άστεγους, Κυριάκο!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κάν' τους όλους άστεγους, Κυριάκο!

Αύγουστος 31, 2017 - 14:21

Να σε κάψω, Γιάννη, να σε αλείψω ελαιόλαδον καλαματιανόν ευεργετικόν... Το να εύχεται «καλή επιτυχία» ένας πολιτικός στην Εθνική Αστέγων ποδοσφαίρου, δηλαδή σε ανθρώπους που χωρίς την... πολίτιμη βοήθεια των πολιτικών και των προϊσταμένων τους τραπεζιτών μπορεί να βρίσκονταν στο σπιτάκι τους και στη ζέστη τους και όχι σε ιδρύματα ανά την επικράτεια, επειδή απολύθηκαν και δεν είχαν πού την κεφαλήν κλίναι, και όταν μάλιστα ο πολιτικός αυτός είναι δηλωμένος φιλελέ και νεοφιλελέ του χειρίστου είδους, ε, τον τραβάει ο οργανισμός του τον σχολιασμόν και το φάσκελο!

Ο Κυριάκος, λοιπόν, τιτίβισε μια «καλή επιτυχία» στους άστεγους που αγωνίζονται εναντίον άλλων αστέγων σε ένα παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου αστέγων.

Οι άστεγοι παίζουν μεταξύ τους μπάλα για να διασκεδάσουν κι άλλο εκείνους που τους πέταξαν στον δρόμο.

Παίζουν μεταξύ τους μπάλα για να νομίζουμε όλοι ότι ζούμε σε μια κανονικότητα, όταν οι συνάνθρωποί μας και το αίμα από το αίμα μας, χάνουν το βιος τους. Αλλά δεν τρέχει τίποτα, επειδή, όπως διαβάζουμε στον Τύπο, μέρος αυτών των ανθρώπων «απασχολείται δημιουργικά», «κάνει πρωταθλητισμό» και γι' αυτό αυτοί οι άνδρες και αυτές οι γυναίκες είναι άξιοι συγχαρητηρίων που μέσα στη μαυρίλα τους και στην αναγκαστική τους αεργία και απραξία βρίσκουν διέξοδο σε κάτι δημιουργικό όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Κάνουν και τηλεθέαση!

Ανοίξτε τη φωτογραφία. Τα λέει όλα.

Κυριάκο, άσε τα συγχαρητήρια, κοίτα τι θα κάνεις εκεί με τις «επενδύσεις» στην Πειραιώς 62 και ευχήσου, καλύτερα, να μην υπάρχουν άστεγοι του χρόνου, διότι δεν φανταζόμαστε ότι θα κάνεις κάτι για αυτό!

Διότι... σιγά που σε νοιάζει!