Με μεγάλη επιτυχία για την ΕΠΣΑ ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ακρωτηριασμένων με τους Διεθνείς Παλαιμάχους στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με μεγάλη επιτυχία για την ΕΠΣΑ ο αγώνας της Εθνικής Ομάδας Ακρωτηριασμένων με τους Διεθνείς Παλαιμάχους στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Σεπτέμβριος 12, 2017 - 11:07

Ποδοσφαιρικός αγώνας έγινε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο ΔΑΚ Ναυπλίου με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου ακρωτηριασμένων Ελλάδας.
Ο αγώνας ήταν υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Αργολίδας και την συνδιοργάνωση είχαν η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, ο Δήμος Ναυπλιέων, ο ΑΟ Πλατανίτι και ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΜΟΡΙΑΣ.
Οι ομάδες που αγωνίστηκαν ήταν η Εθνική ομάδα ακρωτηριασμένων Ελλάδος,η ομάδα Παλαιμάχων Διεθνών και Παλαιμάχων Α΄Εθνικής  και η ομάδα Celebrities Ναυπλίου.
Τα ονόματα των μεγάλων άσσων του ποδοσφαίρου που έπαιξαν στο φιλανθρωπικό αγώνα:  Καραγκούνης,Σαργκάνης,Κυριάκος,Δέλλας,Μπονόβας,Αποστολάκης,Πουρσανίδης,Μπασινάς,ποστολάκης,Κωστάκης, Κούβαλης, Αντωνόπουλος,Καραβίδας,Νεφρός,Μπέλλος, Κωνσταντινίδης, Νικολαΐδης, Αγγελόπουλος, Μπουκάρας,Τουλγέρογλου κ.α.

Σφύριξαν οι διαιτητές Παναγιώτης Μανούχος,Μανώλης Μαύρος και Θοδωρής Καϊόγλου.

Τον αγώνα παρακολούθησαν και έκαναν απονομές ο νέος πρόεδρος της Τεχνικής επιτροπής της Ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με ευθύνη των Εθνικών ομάδων Τάκης Παπαχρήστος,οι βουλευτές Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Ανδριανός,ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Xειβιδόπουλος,ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.
Συγχαρητήρια αξίζουν στην ΕΠΣ Αργολίδας, στον πρόεδρο Βασίλη Σιδέρη, στην ΕΠΟ, στο πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο, στον αντιπρόεδρο Νίκο Βακάλη και στον πρόεδρο της Τεχνικής επιτροπής των Εθνικών ομάδων Τάκη Παπαχρήστο για την διοργάνωση και για το αθλητικό υλικό που έδωσαν στην Εθνική ομάδα Ακρωτηριασμένων Ελλάδας.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)  Βίνεο https://youtu.be/KV6NKZj3xtk

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο- Αγώνας Εθνική ΟμάδαςΑκρωτηριασμένων με Διεθνείς Παλαιμάχους